Beoordelingen van Sushi Station Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Juria
gisteren

Sushi was weer heerlijk! Alles smaakte heel vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Buijs
gisteren
Engel
gisteren

Geweldig

Hans
22 januari 2022

Afgehaald, lekker eten, waar voor je geld, heerlijk!

Wybe Pieters
22 januari 2022

Zoals altijd vers lekker snel.En vriendelijk geholpen.

Jimlim Marsman
22 januari 2022
Richard
22 januari 2022

Wij bestellen vaker bij Sushi Station, altijd naar tevredenheid, maar dit keer toch teleurgesteld. Van de 40stuks sushi krijgen we 15 maki komkommer. Dat is lekker geld verdienen zo. Ruim een derde bestond dus alleen uit de goedkoopste soort sushi en ook nog eens met dezelfde vulling. Daarnaast waren de mochi ballen niet lekker qua structuur. Het buitenlaagje was te dik en droog ipv elastisch en zacht.

Souad
21 januari 2022
Monique
21 januari 2022

Erg lekker weer. Poke bowl veggie met kip.

Klant
21 januari 2022

Goede service en altijd heerlijk verse sushi.

Marian Damhuis
21 januari 2022
Barbara
21 januari 2022
Lydie
20 januari 2022

Perfect op tijd en we hebben heerlijk gegeten . Echt top

Marieke Limmen
20 januari 2022
Nancy
20 januari 2022

Super service dat de bestelling nog veranderd kon worden ivm avocado allergie wat mijn man niet doorhad. Hij wilde mij verrassen.Echt enorm bedankt en het was weer heerlijk!

Caro
20 januari 2022

Snelle levering, lekkere en goed gevulde pokebowl

JJ
19 januari 2022

Heerlijk eten, goed verzorgd en netjes bezorgd!

H. Meijer
18 januari 2022

Top!

Niels
17 januari 2022
George Hille
17 januari 2022

De bestelling was op tijd klaar. Maar stond al op de balie. Daardoor waren de warme gerechten lauw. Bij eerdere bestellingen heb ik daar ook al een opmerking over gemaakt. Maar daar is nog niet van geleerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
17 januari 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise
16 januari 2022

Snel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

albert-jan smid
16 januari 2022

Alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel
16 januari 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
16 januari 2022
Iw
16 januari 2022
Kitty
15 januari 2022

Prima eten, maar de bezorging was meer dan een uur na de bestelling

Ingrid
14 januari 2022

Super heerlijke sushi en goede service

Mark beumer
13 januari 2022

Prima kwaliteit, op afgesproken tijd klaar, goede service!

Marijke
13 januari 2022

Sushi was heerlijk. 2 minpuntje... de flamed tonijn in de temaki was te gaar en lang moeten wachten bij het ophalen.

SUZANNA MANGAR
11 januari 2022

Het was weer erg lekker 🤗

Stefan
11 januari 2022

Weer heerlijk gegeten! Crunchy, crispy en dragon roll! En meteen even een van de nieuwe gerechten geprobeerd. Aanrader

R
11 januari 2022

Keurig verzorgd, snel, goed en lekker. Vriendelijke bezorger!

Jamie
11 januari 2022
Marcel
9 januari 2022

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
9 januari 2022

Geen verbeter punten super geregeld. We kregen onze bestelling eerder dan voorspeld. En was erg lekker. Top dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
9 januari 2022

Bestelling was op tijd geleverd. Heb weer heerlijk gegeten! Blijft een topper SushiStation :)

Wassenaar
9 januari 2022

Was erg lekker

Tamara
8 januari 2022

Bestelling was iets later waar ik ik voor gebeld werd om te zeggen dat ze iets later waren. Daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen. Goede service en heerlijke sushi

Ricardo
8 januari 2022

Heerlijk

Wendy
7 januari 2022

Elke keer weer heerlijk!!

Sophie
7 januari 2022
Joan
7 januari 2022

altijd superlekker die poké bowl met tonijn en zalm :))

Jo
6 januari 2022
Bierman
6 januari 2022
Lara
6 januari 2022

Zoals altijd lekker en ruim op tijd ! (:

Jamie
4 januari 2022
Pearl
3 januari 2022

Ik hab telefonisch contact en heb gelijk besteld. Toen ik ging afhalen werd mij mede gedeeld dat ik voor de volgende dag had besteld. Maak het op de site eenvoudiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Pearl, We hebben even uw bestelling nagekeken en u heeft inderdaad voor de volgende dag besteld.U kunt namelijk op onze website zelf de datum en tijd selecteren om te laten bezorgen of af te halen. Maar gelukkig hebben we het goed kunnen oplossen terwijl u in het restaurant was. mvg sushi station

Roy
3 januari 2022

Altijd super lekker en goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
3 januari 2022
Bianca
3 januari 2022
A
2 januari 2021

Heerlijke sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
2 januari 2021

Kleine vertraging. Was wel weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
2 januari 2021

De sushi lover box is perfect! En de handroll is goed gevuld en heerlijk. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John de Rooij
2 januari 2021

Lekker gegeten en op tijd geleverd.

Rian
2 januari 2021

Order op tijd geleverd, compleet en juiste gerechten. Goed op temperatuur en smaakte heerlijk.

Caroline
2 januari 2021
B. van der Steen
2 januari 2021

De pokebowl was erg lekker.

Mirjam
2 januari 2021

Prima , ik rij er graag voor om

Linda
1 januari 2021

Lekkere sushi, goede en snelle service, vriendelijk personeel.

Sandra
1 januari 2021

Heerlijk was het weer . En snelle levering.

Ralph Vergeer
1 januari 2021

Alles top! Sashimi masters!

Inge Helsloot
31 december 2021
J de Kreuk
31 december 2021

Vers lekker

Linda
31 december 2021

Het smaakte weer heerlijk!

Jose
31 december 2021

De heerlijkste sushi’s van Hoofddorp en omgeving!

Mari
31 december 2021

Super lekker ! Vriendelijk personeel ! Zeker voor herhaling vatbaar

Anita
31 december 2021
Fatou
31 december 2021

Lekker gegeten, heerlijk sushi!

Bibi
31 december 2021

Wederom heerlijke sushi gegeten. Wij hadden deze keer de Family Deluxe box, super!!! En de Ebi Fry...., aanrader!!!

B
30 december 2021

40 minuten na aangeven tijdstip bezorgd

Shalini
30 december 2021
Lorenzo
29 december 2021

Was de eerste keer. Smiddags besteld om 14 uur voor levering 17:15 uur Precies op afgesproken tijd ! Heerlijk gegeten ! Perfecte kwaliteit ! Aanrader

Kim
29 december 2021

Wij hadden de boontje die waren bijna allemaal bruinig en melig. Kan echt niet.

Koper
29 december 2021

Zoals altijd weer erg smakelijk

J.V.
28 december 2021

Good as always!!

Sira
28 december 2021
Danielle
27 december 2021

Super!!! Wij hebben op 2e kerstdag onze bestelling om 18.00 uur opgehaald. En het smaakte allemaal heerlijk! Ondanks de drukte was elk gerecht vers en met zorg gemaakt. Netjes verpakt en royaal met sausjes. Absolute aanrader!

Dounia
26 december 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke mensen die er werken ondanks deze drukke dagen.. Maybe als tip wanneer je online sushi besteld de opties laten om iets te veranderen op je sushi zelf..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Querine
26 december 2021
Marloboon
26 december 2021

Snel makkelijk bestellen. Kwaliteit heel goed Prijs prima

Jimmy
26 december 2021
Rijnink
26 december 2021

Was weer heerlijk!!!

Mark
26 december 2021

Zeer goed, vers en mooi gepresenteerd!

Richard
26 december 2021

Aantal producten gekocht voor 2e kerstdag. In een woord, super! Smaakte goed en vers. Sushi werd door iedereen gewaardeerd en gecomplimenteerd!

FP
26 december 2021

Super druk met kerst maar nog steeds heel snel, heel lekker en goede service!

Tow
25 december 2021

2de keer besteld. Was weer prima!

Roy
25 december 2021

Altijd super lekker bij sushi station

Spaan
25 december 2021

Om 15.44 besteld, direct om 15.44 een mail dat een half uur later wordt geleverd. Vervolgens nog eens 20 min later leveren.

Wim Pompe
25 december 2021

Kwaliteit 🔝, zo goed dat we niet in de gaten hebben gehad dat de bestelde Ebi Fry NIET en de niet bestelde Edaname WEL GELEVERD is geworden.

Kerckhoffs
25 december 2021

Tweede keer,nu met kerst dat groot deel bestelling er niet is. Werd wel actie ondernomen

Kreeft
24 december 2021

Bezorging 30 minuten later dan indicatie tijd. Aangezien het kerstavond was, is het Julie vergeven .. Wel goede kwaliteit, heerlijke sushi !

Carlijne
24 december 2021
Daniëlle
24 december 2021

Altijd prima.

D.Nota
24 december 2021

Goede kwaliteit en de bozorging is zoals gewoonlijk keurig op tijd!

Henk bosman
24 december 2021

Alles top geregeld en zeer smakelijk en vers, wij bestellen hier al heel lang. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd velden
24 december 2021

Top

Remko M
23 december 2021
Niels
23 december 2021
Nina
23 december 2021

Heerlijke sushi, zoals altijd weer genoten

Isla
23 december 2021
Afra
22 december 2021
Megan
21 december 2021
Hans van den Hurk
21 december 2021

Heerlijk eten

Grace
21 december 2021

Heerlijk! Vers en smaakvol! Verbeterpunt: De rolletjes kunnen veel strakker gerold worden. Ze vallen uitelkaar heel makkelijk en dat is niet de bedoeling!

H.Rosenberg
20 december 2021

Jarenlang klant.Steeds iets! Nu stond de bezorger voor de deur na heel lang wachten.Hij had de verkeerde bestelling bij zich.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frieda Eckhardt
20 december 2021

Smaakt prima. Alleen door vervoer ziet alles er n beetje rommelig uit. Jammer het ziet er zo mooi uit op de menukaart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis Krikke
19 december 2021

Prima weer op tijd bezorgd, producten waren weer heerlijk. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
19 december 2021

Altijd lekker vers en keurig op tijd bezorgd. Als dat laatste een keer niet lukt netjes een belletje en excuus dat ze later komen. Top.

Yvonne
19 december 2021

Heerlijke sushi!! Bestelling was 15 minuutjes later dan gevraagd, maar daar werd keurig over gebeld.

Manita
18 december 2021

Als je smiddags al besteld voor savonds zijn geweldig op tijd, als je savonds voor savonds besteld erg te laat. Dat is jammer, want jullie zijn nu de lekkerste. We missen bij jullie de garnalenkroketjes en gebakken zalm

Elfering
17 december 2021

Eten was erg lekker

Maris
17 december 2021
Johan
17 december 2021
Anoniem
17 december 2021
Lilian Bon
16 december 2021

Altijd op tijd, en altijd de gehele bestelling hebben wel bij andere gehad dat er na geleverd moet worden. Kwaliteit is ook super nog nooit teleurgesteld geweest

Caro
16 december 2021

Vanouds heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Magdalena
16 december 2021

Altijd super lekker

Claudia
16 december 2021

Heerlijke sushi!!!

Cindy de Jong
15 december 2021

Heerlijke sushi. Prijskwaliteit prima. Leuke aanbiedingen. Alleen de yakatori was koud jammer genoeg.

Sharon Holtslag
15 december 2021

Het eten was heerlijk en voor een fijne prijs!

Ingrid
14 december 2021

Was weer heerlijk , En eerder dan de tijd die was aangegeven. Top .

Pieter-Pascal Heyligers
14 december 2021

Was weer super lekker bedankt!!

Fabienne Vastenhout
13 december 2021

Ruim 2 uur van tevoren had ik een bestelling geplaatst voor 19:00. Daarna kreeg ik gelijk een melding binnen dat t 19:05 bezorgd zou worden, ontzettend netjes zou je denken! Om 19:09 kreeg ik een melding bestelling onderweg! Ik helemaal blij, helaas mocht het niet zo zijn en kwam mijn bestelling pas om 20:04 aan. Iedereen was al klaar met eten ontzettend jammer deze ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maxime S
13 december 2021

Sushi was heerlijk zoals altijd. Helaas was alleen de wasabi mayo (waar je extra voor betaald) en de stokjes vergeten in de tas te doen. Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Rosenberg
13 december 2021

16.45 besteld en betaald Om 19.30 was het er nog niet. 3x gebeld,bezorger was niet te bereiken.19.45 bezorger kwam,hij had een ongeluk gehad,en had geen mogelijkheid om de zaak te bellen Resultaat de warme producten waren koud.En voor ons te laat om te eten Uiteindelijk alles weggegooid.Wij zijn al jaren klant.Ook voor vele vrienden van ons geen aanbeveling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
13 december 2021

Sushi Station Hoofddorp Toolenburg levert iedere keer weer kwaliteit eten én klantvriendelijkheid! Een abolute aanrader om hier je eten te bestellen! Een speciale dank aan Fleur die hier dag in dag uit voor zorgt. :)

René Grigoleit
13 december 2021

De kwaliteit en smaak van de sushi was prima. De kwaliteit van de pokebowl met ribeye daarentegen was slecht. Vlees was taai en de overige ingredienten niet lekker, erg zuur. De bestelling werd 1 uur en 5 minuten te laat bezorgd. Over het algemeen ben ik altijd tevreden, maar nu was het echt niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Giulio Pozzebon
13 december 2021

Excellent food! I really like it and recommend it.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maxine
13 december 2021

Altijd vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
12 december 2021

18.00 zou bezorgd worden maar na twee keer telefonisch contact werd het 18.45 uur. Irritant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stella
12 december 2021

Geen antwoord op mijn mail met klacht en te late bezorging 13.30 uur besteld voor 17.30 uur en bezorgd om 18.15 voorlopig voor mij niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Beelen
12 december 2021

Heerlijk gegeten weer. Bezorging werd iets later, maar hierover kreeg ik een telefoontje ter informatie en dat was erg fijn. Complimenten voor jullie communicatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
12 december 2021

Heerlijke sushi en keurig op tijd geleverd. We bestellen hier heel graag.

Sarina
12 december 2021

Snel bezorgd en vers!

Paul
12 december 2021

Bestelling was ruim op tijd besteld maar wel te laat bezorgd, echter ik werd gebeld door Sushi Station hierover. Smaak was erg goed, proefde lekker vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

W Pieters
11 december 2021

Op tijd klaar.vriendelijk.En belangrijk! Lekker

Ruby
8 december 2021

Altijd top bereid en heel smaakvol!! Deze sushi heeft dat beetje extra wat zich onderscheidt van alle andere sushi in dit segment!

Reactie van Sushi Station

Beste Ruby, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer! Mvg. Team Sushistation

Dominique Planken
8 december 2021

Hoi Sushistation! Mega bedankt dat jullie de spicy tuna bij mijn bestelling gedaan hadden! Ik heb vandaag een operatie gehad, dus was helemaal blij toen jullie die erbij hadden gedaan! Jullie hebben de beste sushi ooit! Groetjes, Dominique

mattheijer
8 december 2021

Was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Wassenaar
5 december 2021

Was zoals altijd smakelijk en goed. Dank daar voor.

Brigitte Newland
5 december 2021

Zag er goed uit en smaakte heerlijk😃

Jeanne
5 december 2021

Lekker zoals altijd! Bedankt :-)

Henk bosman
5 december 2021

Top, heerlijke sushi. Nooit meer ergens anders bestellen. Was allemaal heerlijk klaargemaakt.

Nick
4 december 2021

Bezorging was precies op afgesproken tijd en goed op temperatuur. Kwaliteit was ook goed maar de box was krijg opgemaakt en niet zoals op de foto.

Reactie van Sushi Station

Beste Nick, U heeft gekozen voor de Urimaki box en zoals u kunt lezen bij de omschrijving ziet u ook dat de box bestaat uit 36 stuks sushi inside out roll dagelijks vers geselecteerd door onze chef. Dus dit betekend ook dat deze box ook elke keer anders wordt opgemaakt door de chef. De foto is een indicatie maar dat wilt niet zeggen dat de opmaak ook het zelfde is. Mvg Sushi-station

Will Schouten
4 december 2021

Ales perfect, zoals altijd.

Alejandro
3 december 2021
Maaike
3 december 2021
Hans
2 december 2021

Heerlijk gesmuld van de bestelde maaltijd. De bezorger wat 5 minuten te vroeg - geen probleem, want sushi kan niet echt afkoelen...

Patrick
1 december 2021

Vandaag voor het eerst besteld, maar zeker niet de laatste keer. Super kwaliteit, erg goed!

Sandra
1 december 2021

Zaligggg

Marlon
1 december 2021

Echt Fantastisch eten. We hebben vaker bij de concurrent besteld, met matig tot teleurstellend resultaat. de Sushi bij Sushi Station is gewoon fantastisch. De rijst is hier echt vers, niet uitgedroogd. De smaak van de andere producten is absoluut goed. Een echte aanrader. Levering was ruim binnen verwachting.

Katinka
30 november 2021

Echt super goede sushi! Al vaak besteld bij sushi Station. En altijd heel tevreden. Super vers!

J.versteeg
30 november 2021

Erg lekker !! Gevraagd om bij de sushi lovers box ipv TUNA er Zalm stukjes van te maken en alles was geregeld 👍. Goede service bedankt.

Louis Krikke
28 november 2021

Op tijd geleverd en het was weer heerlijk. Tot de volgende keer.👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Taverne
28 november 2021

Wat zijn we weer verwend met jullie heerlijke, verse suhi. De nieuwe beef variatie is echt een aanrader. We zijn vaste klant en dat zullen we zeker blijven. TOP!!!

Laura
27 november 2021

Met de bezorgtijd moet je het niet nauw nemen. Wij bestellen wekelijks en onze ervaring is dat t altijd later komt. 30 Minuten later is geen bijzonderheid. De kwaliteit van de sushi is prima.

Diana
27 november 2021

20 minuten sneller dan aangegeven.... tis eigenlijk altijd wel iets sneller dan aangegeven... we hebben genoten, top deal!

Susanne
26 november 2021

Het was weer heerlijk. Wat later dan ik aangevraagd had, maar met dit slechte weer op vrijdagavond vind ik dat ook logisch.

A. Loerakker
26 november 2021

Bezorging was mooi op tijd. Helaas was ik dat niet. Ivm dat ik me dochter van de opvang moest halen maar ze had daar een klein ongelukje gehad. Dus het duurde langer dan verwacht. Bezorger belde mij en bleef op me wachten. Gelukkig was ik ook al onderweg en redelijk in de buurt. Helaas geen fooi kunnen geven omdat ik geen geld op zak had. Volgende x maar dan😬 dus al met al ben ik dik tevreden 👍

Caro
26 november 2021

Bezorging was wat later dan verwacht, maar het eten was weer lekker.

Marja
24 november 2021

Was erg lekker en super vers!

Ron
23 november 2021
Marco
23 november 2021

Altijd lekker en goed. Vandaag was de rijdt alleen niet erg plakkerig en viel uit elkaar. Normaal een 10 nu iets minder.

Reactie van Sushi Station

Beste Marco, bedankt voor uw feedback. Wij hebben het doorgegeven aan de keuken. Met vriendelijke groet Sushi Station Team

van der Meer
23 november 2021
Martin
22 november 2021

Gewoon de beste sushi van Hoofddorp en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Martin, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Bedankt voor uw review. Mvg Team Sushi Station

Annemieke
22 november 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Annemieke, Bedankt voor uw positieve review. Mvg Team Sushi Station

Sonja
22 november 2021

Altijd prima kwaliteit 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
22 november 2021

Prima 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
21 november 2021

Snel bezorgd Heerlijk gegeten!

Evy
20 november 2021
E
20 november 2021

Jammer dat de bestelling 30 minuten te laat werd bezorgd, terwijl de bestelling als 's ochtends vroeg geplaatst was (en dus zeker niet op het aatste moment 😉). Wel netjes dat er 20 minuten na de officiele aflevertijd werd gebeld dat er wat vertraging was en dat er als tegemoetkoming een gratis product werd meegeleverd. Kwaliteit van de classic sushi box viel beetje tegen. Smaak was prima, maar veel sushi's waren zo los opgerold dat ze erg snel uit elkaar vielen. Bij de crispy box zelfde verhaal; prima smaak, wel veel los opgerolde sushi's die daardoor snel uit elkaar vielen. Gyoza was heerlijk, de gratis bijgeleverde Ebi Don smaakte ook prima!

Reactie van Sushi Station

Beste E, We vinden het heel vervelend dat uw bestelling iets later is bezorgd dan gepland. Gelukkig hebben we het telefonisch een bij passende oplossing bedacht. We zijn ook zeer tevreden dat u zo tevreden bent over de service die wij u hebben geboden. Mvg Team Sushi Station

Jennifer
20 november 2021
kuit
20 november 2021

Bestelling werd een uur eerder dan verwacht bezorgd! 👍👍

Jeroen
19 november 2021
Ria Overdijk
18 november 2021

De sushi’s waren heerlijk

Gerdien
16 november 2021
Sascha
15 november 2021

Was heerlijk. Lekker vers.

Sabrina
12 november 2021

Ze waren iets later netjes gebelt en kreeg een extra hapje er bij. Super En het was weer heerlijk zoals altijd.

Reactie van Sushi Station

Beste Sabrina, Bedankt voor uw feedback. Het was zondag inderdaad drukker dan verwacht en dan bellen wij de klanten inderdaad op om het te melden. Wel fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en kwaliteit. Tot de volgende keer. Mvg Team Sushi Station

Johan
12 november 2021
Lis
8 november 2021

Favoriete sushi in Hoofddorp!

Zoë
8 november 2021

Ik kreeg gisteren gratis Sushi omdat ik moest even wachten om mijn bestelling. Het was echt super lief van de Chef-kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
8 november 2021
Mar
8 november 2021

Al vaak besteld en afgehaald bij Sushi Station. Dit keer was de bezorger wat laat, maar dit werd netjes aangegeven per telefoon. Om de vertraging goed te maken en extraatje gekregen, heel netjes. Dit keer ben ik echter geschrokken van de manier waarop de sushi was gemaakt. Er is heel erg veel rijst gebruikt voor de nigiris. Ik heb de helft van de rijst eraf gehaald maar het was alsnog veel te veel. Voor de sushirollen hetzelfde verhaal. Daarnaast erg veel mayonaise waardoor de sushi gewoon niet meer smakelijk was. Ben deze kwaliteit niet van Sushi Station gewend. Kwaliteit van de vis was overigens nog steeds goed. Hopelijk wordt het eten de volgende keer weer bereid op het niveau wat we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Mar, We hebben met het management team besproken en door gegeven aan de keuken en dit is goed opgepakt. Bedankt voor uw feedback en we zien u gauw weer terug. Mvg Team Sushi Station

R
7 november 2021
aws1971
6 november 2021
Dasa Zidar
6 november 2021
Sabrina
5 november 2021

Ik hou van deze sushi!!! Zo lekker en vers! Ziet er altijd prachtig uit en smaakt heerlijk! Dank jullie wel!!!

Maaike
5 november 2021

Vriendelijke dames aan de telefoon, duidelijke website, goed geprijsd. En belangrijkste heerlijke sushi, eens wat anders ook qua smaken.

Arjen
3 november 2021

Waar was m’n wasabi en soja saus?

Mario
3 november 2021

Geen

Lars
2 november 2021

Goed eten! Optijd!

Brigit
1 november 2021

Het was weer verrukkelijk!

Susanne
31 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Tomassen
31 oktober 2021
Onno
31 oktober 2021

Het was voor de zoveelste keer geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Werkman
31 oktober 2021
Hamid
30 oktober 2021

Het was oké, niet bijzonder.

Iris Korenhoff
29 oktober 2021

Heerlijk gegeten, sommige sushi’s vielen wel behoorlijk uit elkaar, maar dat maakte de smaak niet minder! Altijd goede sushi bij Sushi Station! Echt mijn favoriet!

Richie
29 oktober 2021

Vertrouwde kwaliteit, bezorging prima op tijd. Heerlijk gegeten!

Fabian
29 oktober 2021

Altijd top

Carla
28 oktober 2021
Paula
28 oktober 2021
Anne-Marie
28 oktober 2021
Annemariek
27 oktober 2021

Het was weer heerlijk😋

Kuit
27 oktober 2021
Byrdie
25 oktober 2021

Vers, lekker en op tijd geleverd.

N. Pontes Salvador
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascalle
24 oktober 2021
K. Vos
24 oktober 2021

Heerlijk, snelle levering op zondagavond, top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Will Schouten
24 oktober 2021

Zag er zoals altijd fantastisch uit en smaakte ook zo. Een echte aanrader.

Pieter
24 oktober 2021
The
23 oktober 2021
Jos van der Steeg
23 oktober 2021
Theo
23 oktober 2021

Het enige minpuntje was dat de sushi soms uit elkaar viel. Wel lekker.

Iness
22 oktober 2021
Sandra Steinlein
22 oktober 2021

Top sushi. En goede en vriendelijke bezorging.

MB
22 oktober 2021

Sushi was erg smaakvol, gyoza ook erg lekker. Voldoende keus ondanks wij geen rauwe vis eten. Echter het rijstgerecht Tori Katsu & Ebi Don viel erg tegen qua smaak en er was geen gefrituurde garnaal bij enkel alleen de kip.

Heini Otto
21 oktober 2021

Compliment

Farid
21 oktober 2021

Eten duurde 1:30 als ik ze bel dan wordt als reden gegeven ,je had eerder moeten bestellen,de rijst was niet goed gekookt,en sushi zag er heel smerig uit ,

riny
21 oktober 2021

sushi was heerlijk, winkel mag wel wat netter

Erik
20 oktober 2021

Voor de zoveelste keer kwam de bestelling laat. Dit keer een half uur later dan gepland. En dit werd niet gemeld; we zaten te wachten.

Alexandra
20 oktober 2021

Super sushi alleen niet op tijd

Annemarie
19 oktober 2021

Heerlijk en op tijd

Vd Velden
19 oktober 2021

Top

Ralph Vergeer
18 oktober 2021

Gewoon goed! En we zijn kritisch.

Dani
18 oktober 2021
Justin Van Limpt
18 oktober 2021

Eten kwam veel te laat, 3kip en 1tonijn besteld en we kregen 4kip. Overigens is de kip veranderd maar het is er alleen maar slechter op geworden. Deze is taai en niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
18 oktober 2021

Kwartier te laat. Waarom geen warme gerechten behalve snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Lankhorst
17 oktober 2021
Annemieke
17 oktober 2021

Sushi is altijd lekker!

Ria Beuker
16 oktober 2021

Fantastische verse sushi. Op tijd staat het klaar. Super lekker.

Rujira
16 oktober 2021
Marieke
15 oktober 2021

De sushi’s waren minder strak opgerold dan we van jullie gewend zijn. Jammer want het eet minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
14 oktober 2021

Was heerlijk en zag er goed uit

Linda
12 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd Vriendelijk bezorger Was weer heerlijk eten

Caro
11 oktober 2021

Super snel bezorgd en wederom heerlijk gegeten

George Hille
11 oktober 2021

De gerechten waren amper lauw. Maar helemaal niet warm! Dat is al de tweede keer.

Michael
10 oktober 2021

Top...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
9 oktober 2021

Helemaal top, zoals altijd heerlijke sushi en perfecte service!

Susanne
8 oktober 2021

Het is altijd goed! Blijf zo doorgaan :)

Jacky S.
8 oktober 2021

Erg snel bezorgd, nette en beleefde bezorger en super lekkere sush, die vers en er erg mooi uit zag. Erg blij ook met de behoorlijke hoeveelheid wasabi en geleverde soja saus! Volgende keer zou ik weer bij jullie bestellen…

Sitske Kuipers
6 oktober 2021
J. Sjunnesson
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten na een snelle bezorging door een nette vriendelijke bezorger. Prima!👍🏻

D. Houtman
5 oktober 2021

Geweldig. Goede service en heerlijk eten. Mooie acties.

Dasa Zidar
4 oktober 2021
Marion
4 oktober 2021

Heerlijk, vers eten, een grote keuze en de bezorging zeer snel!

Dave
4 oktober 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk Verhulst
3 oktober 2021

Het was weer prima

Sam
3 oktober 2021
E
2 oktober 2021
E.
2 oktober 2021

Sushi was super, planning en timing was wat minder… half uur vertraging

Anne-Marie Bronger-Keizer
2 oktober 2021

zoals altijd, zeer tevreden

Corrie van Dulm
1 oktober 2021
Esmee
1 oktober 2021

Eten was heerlijk. Bezorging duurde lang.

H.Rosenberg
1 oktober 2021

N.v.t.

H.A.Weemer
1 oktober 2021

Heerlijk, kan niet beter.

Folkertsma
30 september 2021
Anita
28 september 2021
Melanie Tahiri-Visser
28 september 2021

Zoals altijd overheerlijk, vers bereid en vriendelijke service!

Eudia Brasdorp
26 september 2021

Erg lekker en vers zoals altijd.Snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. Van Laar
26 september 2021

Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krikke
26 september 2021

Snel en lekker, tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
25 september 2021
JT
25 september 2021
Laura
25 september 2021
Sandra
25 september 2021
Jan van Zaane
24 september 2021

Ik heb al 1x een korting moeten krijgen (>10 punten), maar ik zie het niet terug in mijn afrekeningen???

Zuethoff
24 september 2021
Dennis Polderman
23 september 2021

Het was weer heerlijk, en binnen een halfuur stond het klaar!

Ria
23 september 2021

Zoals altijd super!

Caro
22 september 2021

Was weer vertrouwd lekker.

Frank
21 september 2021

Erg goede sushi!

Terbrack
20 september 2021
Natascha
20 september 2021

Helemaal top weer! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
18 september 2021
Vd Velden
17 september 2021

Zoals altijd

K. Vos
17 september 2021

Heerlijk! Levering in mooie doos en op tijd! Prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar!

Mieke
15 september 2021

Het was weer superrr lekker!! en razend snel bezorgd!

Sardha
15 september 2021

Echt Lekkere sushi!!! Kwaliteit ook helemaal prima. Keurig nog voor de aangegeven tijd bezorgd. Ik heb mijn sushi adres gevonden. SUPER!!

Tess
15 september 2021

Sushi was lekker vers en er werd heel netjes rekening gehouden met mijn wensen!

Petra van der Weijden
14 september 2021

Ipv loempia’s zaten er dumplings bij.

MC
14 september 2021

Bliksemsnelle bezorging, hierdoor waren de bowls soort van geshaked. Weinig zorgvuldig opgemaakte bowl, zaten nog wat rare ingredienten in de zalmbowl (gebakken pepertje?) Wel goede hoeveelheid en vers. Rijst teveel zoet en te zuur.

Damhuis
13 september 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der steen
13 september 2021

Alles vers en smaakvol; bezorging prima en op de afgesproken tijd

Nathalie
13 september 2021

De sushi viel uit elkaar, leek net of het niet vers was gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
12 september 2021

jammer dat de yaketori heel droog en taai was dit keer en de flamed salmon koud...

Marion
11 september 2021

Heerlijk eten, veel keus en de bezorging was er op het afgesproken tijdstip! Echt een aanrader.

Inge
11 september 2021

Een woord top!!!

Carla
11 september 2021

Goed zoals altijd!

Shannon
11 september 2021

De yakitori spiesjes vonden we niet zo lekker. De rest was prima.

Ilse
11 september 2021
joan
10 september 2021

heerlijk , zoals altijd !

C
10 september 2021

Duurde een uur voordat ik mijn bestelling kreeg. De sushi viel letterlijk uit elkaar bij het oppakken en was niet rijkelijk gevuld.

FanAlex
9 september 2021

Was snel geleverd en een aardige, vrolijke bezorger .

Sander Spierenburg
9 september 2021

De kwaliteit varieert nogal. Ik betaalde veel voor een signature roll wat eigenlijk een normale roll was met veel saus er overheen. Niet echt de 4 euro waard die ik er meer voor betaal.

SUZANNA MANGAR
8 september 2021

Dankjewel voor de extra mochi, voor mijn dochters verjaardag, ze was er zo blij mee, de sushi was weer heerlijk🍀

Julia Doomen
7 september 2021

Op zich was het naar wens maar de sojabonen waren erg doorgekookt en niet knapperig. Die waren echt niet lekker, dus niet opgegeten.

Sandra Steinlein
7 september 2021

Top sushi

Daniel
7 september 2021

Bestel regelmatig hier mijn sushi. Altijd top kwaliteit. Keer op keer.

Anne
6 september 2021

Heerlijk gegeten! Warm op me bord geserveerd 🙂goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
6 september 2021

Uitstekend 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.