Beoordelingen van Sushi Station Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Cellesta
25 februari 2024

Helaas geen stokjes en niet de extra sojasaus waar wel om gevraagd was Helaas niet de eerste keer dat we geen stokjes hebben

Sophie
24 februari 2024

Topp

C
23 februari 2024
Nicole Beekenkamp
22 februari 2024
Ingrid
21 februari 2024

Lekker vers en smakelijk!

Alex
21 februari 2024

Voor de eerste keer besteld en het eten was heerlijk! We hebben bij onze ouders al vaker mogen proeven van jullie en vandaag zelf met ons gezin. Keep up the good quality!

Stefan
19 februari 2024

Top sushi! Mooi op tijd geleverd en de warme hapjes waren ook gewoon nog warm. Wel jammer dat er toch wasabi en gember bij zat, ondanks dat was aangegeven dat we die niet wilden.

Reinoud Kluft
19 februari 2024

Prima kwaliteit en keurig op tijd bezorgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
19 februari 2024

Overheerlijke sushi, perfecte rijst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
18 februari 2024

De sushi lag niet heel netjes meer in de box dat was jammer. Verder lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Pieterman
18 februari 2024

Om half zes twee poke bowls laten bezorgen, zoals we vaker doen. Er al bijgeschreven om op de sausjes te letten , want we krijgen vaak te weinig. En evengoed hadden we drie sausjes te weinig en een verkeerde sushi erbij. Dus gebeld , zou nabezorgd worden. 1 uur later maar weer gebeld. Het was onderweg (het is 10 min rijden). Drie kwartier later weer gebeld, opmerking het is druk en hij is onderweg . Dit is echt niet netjes!!! Zacht uitgedrukt. Toen de nabezorging er was, kwamen we erachter dat de extra toegevoegde garnalen er niet inzaten😡. Het maar zo opgegeten, te veel honger om weer in discussie te gaan. Ondanks dat we het altijd erg lekker vonden, ben ik nu wel heel erg teleurgesteld.

Fabian
18 februari 2024

Heerlijke sushi zoals altijd.. Je merkt dat het niet heel lang vooraf is gemaakt.

Mieke
17 februari 2024

Donburi besteld, was op zich lekker maar weinig unagi saus, en weinig komkommersalade.

Caroline Jaspers
15 februari 2024

Steeds weer lekker

Saskia
14 februari 2024

Heerlijk ! En op tijd klaar

Diana
14 februari 2024

Heerlijke sushi, snelle levering!

M. Kolenberg
14 februari 2024

Frituur hapjes waren te licht en slap niet goed gebakken, jammer

Schuurman
14 februari 2024

De lekkerste sushi van Hoofddorp

Caroline
9 februari 2024

Zoals altijd, was ik ook nu zeer tevreden over versheid, kwaliteit en snelheid bezorgen.

Zuethoff
7 februari 2024

Heerlijk eten en keurige bezorging

Anja Blokker
7 februari 2024

Mooi op tijd en super lekker👍

Sammy
6 februari 2024
Dasa Zidar
4 februari 2024

Potje saus was open gegaan, de inhoud van de tas lag er helemaal onder.

Angelique
3 februari 2024

Heerlijke verse producten. Ook bezorgingen en service top, ik was iets vergeten aan te geven en hebben ze toch netjes geregeld

Shad
2 februari 2024
Reactie van Sushi Station

bedankt voor uw review, team sushi station

Cindy
1 februari 2024

Eten kwam een half uur eerder dan besteld , gelukkig was ik al thuis. Ditmaal was de sushi lastiger uit de bak te pakken dan anders, met de stokjes. Sushi kneep je daardoor stuk. Dat ben ik niet gewend bij jullie

Reactie van Sushi Station

bedankt voor uw review, wij zou het volgende keer erop letten team sushi station,

Silvia
30 januari 2024
Jos
29 januari 2024

Heerlijk gegeten van de 2 sushi schalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynn Schmitz
29 januari 2024
Ron
29 januari 2024

Keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana de Gier
28 januari 2024

Super lekker, vers Goeie service en kwaliteit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
27 januari 2024

Heel erg bedankt voor de uitstekende service en de heerlijke sushi.

Iris van der Plas
27 januari 2024
tiffany
27 januari 2024

Snelle bezorging

Leon
25 januari 2024

De moeite waard om hier te bestellen. Sushi is van goede kwaliteit. Bezorging was bij mij vrij snel.

Marjolein
25 januari 2024

Heerlijke sushi, supervers en keurig op tijd bezorgd.

Ilse
24 januari 2024
Z.Hasan
24 januari 2024

Super lekker gegeten!!!

Super!!!
23 januari 2024
Sandra
23 januari 2024
Ethel van der Schinkel
22 januari 2024

Echt heel erg lekker de Sushi van Sushi Station.

Frits Feddema
21 januari 2024

Helemaal top! Snel en heel erg lekker!!

Twan
20 januari 2024

Prima bezorging en sushi was heerlijk 😋

E
19 januari 2024

prima eten, wel duur

Caroline
17 januari 2024

Weer heel tevreden over kwaliteit, eten was tijdig klaar. Top

Boon T.C.
17 januari 2024

Wederom heerlijk!

Brouwer
16 januari 2024

Het was zoals altijd, weer heerlijk. Snelle vriendelijke bezorging.

Peter Meekel
15 januari 2024
Tamara De Groot
14 januari 2024
Brian
14 januari 2024

Geweldige plek, we zijn hier vaste klant! Er wordt altijd naar je dieet wensen geluisterd en bestellingen worden conform afspraken geleverd!

Ellen
12 januari 2024

Heerlijke sushi! Mooi opgemaakt, ruim voldoende voor 2 personen (lovers box). Jammer dat het in plastic was verpakt en ook plastic decoratie tussen de sushi.

Sandra
12 januari 2024

De beste sushi in town

Ivonne
9 januari 2024

Producten zijn goed. Maar het moet niet duurder worden want dan zijn de verhoudingen overdreven. En zal ik niet of minder n bestelling doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madeleine
8 januari 2024

Heerlijke sushi!

Smit
6 januari 2024

Erg lekker en prima bezorgd! Al jaren tevreden.

M huijsmans
5 januari 2024

Smaak is goed en de hoeveelheid ook. Bezorging netjes op tijd

Anja Blokker
3 januari 2024

Was weer Top👍

Zina
3 januari 2024

Lekker

Mevr. Y. Hendriks
2 januari 2024

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. En het smaakte net zoals vorig jaar voortreffelijk 👍

tiffany
2 januari 2024

Goede service,

Angelique Smink
1 januari 2024

Miste de sojasaus…

Reactie van Sushi Station

Beste Angelique Smink, Er zit standaard soyasaus, wasabi en gember bij u bestelling. U kunt ook aangeven als u GEEN soyasaus, wasabi en gember wilt ontvangen. U had alleen aangegeven dat u dit er niet bij wilde. Met vriendelijke groet, Sushi Station

Roy
31 december 2023

Super lekker lover box op oud jaars avond

Gerco van Es
31 december 2023

Was weer top zo als gewoonlijk ga zo door in 2024

Emiel
31 december 2023

Ouderwets vers en smakelijk

Kelly
30 december 2023

Was weer heerlijk

Marianne
29 december 2023
Wendy
28 december 2023

Eten was koud en bezorgen duurde ruim een uur. Wel heerlijk eten en vriendelijke bezorger

Kerssens
27 december 2023

De bestelling en ophalen is prima gegaan. En het was erg lekker.

Herman
26 december 2023

Zeer smaakvol en erg vers.

Gaby
26 december 2023

Weer super ....op tijd klaar heerlijke verse sushi en alles erbij .....top .....

Rick
25 december 2023
Joke Boerema
25 december 2023

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
24 december 2023

Het was weer top.

M.V.
21 december 2023

Heerlijk

S. van Rossum
21 december 2023

Altijd super goed!

Anita
21 december 2023

De beste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shanna
21 december 2023

De sushi was uit de doosjes gevallen in de tas

Marion
21 december 2023

Super verse sushi weer! Heerlijk

Gracie
20 december 2023

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk vers! Tot snel weer🤗

Th.R. Noya
17 december 2023

Kwaliteit is uitstekend en de bezorging was prima op tijd

Carla
14 december 2023

Vandaag was de kwaliteit helaas niet wat we gewend zijn. De sushi was erg vlak van smaak en verschil tussen zalm en tonijn was bijna niet te proeven. Erg jammer omdat we juist altijd bij jullie bestellen vanwege de goede sushi

Marjon
13 december 2023

Heerlijke sushi en snel bezorgd

John
11 december 2023

Op tijd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Uitman
10 december 2023

We kregen in plaats van de chicken springrolls een soort dumplings toegezonden en de gefrituurde garnalen daarvan was geen garnaal te bekennen. Gewoon een meestal. Dat zijn we niet gewend van Sushi Station

Rob
9 december 2023
Dave
9 december 2023

Op tijd bezorg en het was weer heel erg lekker!

Andre
8 december 2023

Prima eten weer, zoals altijd. Wel jammer dat er deze keer geen stokjes bij geleverd waren. Volgende keer beter?!

Pieter
6 december 2023
Marco
6 december 2023

Heerlijke poke bowl, alleen jammer dat de kip weer niet warm was bij levering.

C
5 december 2023

Altijd goed verzorgd en netjes op de hoogte gehouden en bezorgd

van Zaane
4 december 2023

Geen toevoegingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
3 december 2023

Perfect en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ethel van der Schinkel
3 december 2023

Beste sushi van Hoofddorp.

Cindy
2 december 2023

Was weer heerlijk !

Henk Jan Niewenweg
2 december 2023

Wat een geweldige service! In verband met een E621/Vetsin allergie kan mijn vrouw niet alles eten. Fleur van Sushi Station heeft werkelijk alle moeite genomen om te zorgen dat wij de sushi zonder deze toevoegingen hebben gekregen. Echt een heel groot compliment!! En de sushi: die was heerlijk en super vers!

Klaas
30 november 2023

Het leek wel of de doos gevallen was. Normaal zit er ook groen scheidingsplastic tussen dat ontbrak.

Jessy
30 november 2023

Mijn bestelling was niet compleet maar na een belletje gepleegt te hebben werd het dubbel en dwars goed gemaakt Dus top

M.A. van Lingen
28 november 2023

Bestellen altijd bij Sushistation Hoofddorp. Zeer tevreden. Ooit eens ergens anders sushi besteld maar dat was toch minder goed bevallen. Voor mij Sushistation en niet een ander.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
27 november 2023

Bestelling liep uit en sushi station. Am zeer netjes contact op om dit door te geven …. En uiteraard was het weer heerlijk vers

Jennifer
27 november 2023

De wasabi leek oud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.