Beoordelingen van Sushi Station Hoofddorp

Recente recensies

5.0
N. Pontes Salvador
vandaag

Heerlijk gegeten. Goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascalle
gisteren
K. Vos
gisteren

Heerlijk, snelle levering op zondagavond, top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Will Schouten
gisteren

Zag er zoals altijd fantastisch uit en smaakte ook zo. Een echte aanrader.

Pieter
gisteren
The
23 oktober 2021
Jos van der Steeg
23 oktober 2021
Theo
23 oktober 2021

Het enige minpuntje was dat de sushi soms uit elkaar viel. Wel lekker.

Iness
22 oktober 2021
Sandra Steinlein
22 oktober 2021

Top sushi. En goede en vriendelijke bezorging.

MB
22 oktober 2021

Sushi was erg smaakvol, gyoza ook erg lekker. Voldoende keus ondanks wij geen rauwe vis eten. Echter het rijstgerecht Tori Katsu & Ebi Don viel erg tegen qua smaak en er was geen gefrituurde garnaal bij enkel alleen de kip.

Heini Otto
21 oktober 2021

Compliment

Farid
21 oktober 2021

Eten duurde 1:30 als ik ze bel dan wordt als reden gegeven ,je had eerder moeten bestellen,de rijst was niet goed gekookt,en sushi zag er heel smerig uit ,

riny
21 oktober 2021

sushi was heerlijk, winkel mag wel wat netter

Erik
20 oktober 2021

Voor de zoveelste keer kwam de bestelling laat. Dit keer een half uur later dan gepland. En dit werd niet gemeld; we zaten te wachten.

Alexandra
20 oktober 2021

Super sushi alleen niet op tijd

Annemarie
19 oktober 2021

Heerlijk en op tijd

Vd Velden
19 oktober 2021

Top

Ralph Vergeer
18 oktober 2021

Gewoon goed! En we zijn kritisch.

Dani
18 oktober 2021
Justin Van Limpt
18 oktober 2021

Eten kwam veel te laat, 3kip en 1tonijn besteld en we kregen 4kip. Overigens is de kip veranderd maar het is er alleen maar slechter op geworden. Deze is taai en niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
18 oktober 2021

Kwartier te laat. Waarom geen warme gerechten behalve snacks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Lankhorst
17 oktober 2021
Annemieke
17 oktober 2021

Sushi is altijd lekker!

Ria Beuker
16 oktober 2021

Fantastische verse sushi. Op tijd staat het klaar. Super lekker.

Rujira
16 oktober 2021
Marieke
15 oktober 2021

De sushi’s waren minder strak opgerold dan we van jullie gewend zijn. Jammer want het eet minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
14 oktober 2021

Was heerlijk en zag er goed uit

Linda
12 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd Vriendelijk bezorger Was weer heerlijk eten

Caro
11 oktober 2021

Super snel bezorgd en wederom heerlijk gegeten

George Hille
11 oktober 2021

De gerechten waren amper lauw. Maar helemaal niet warm! Dat is al de tweede keer.

Michael
10 oktober 2021

Top...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
9 oktober 2021

Helemaal top, zoals altijd heerlijke sushi en perfecte service!

Susanne
8 oktober 2021

Het is altijd goed! Blijf zo doorgaan :)

Jacky S.
8 oktober 2021

Erg snel bezorgd, nette en beleefde bezorger en super lekkere sush, die vers en er erg mooi uit zag. Erg blij ook met de behoorlijke hoeveelheid wasabi en geleverde soja saus! Volgende keer zou ik weer bij jullie bestellen…

Sitske Kuipers
6 oktober 2021
J. Sjunnesson
6 oktober 2021

Heerlijk gegeten na een snelle bezorging door een nette vriendelijke bezorger. Prima!👍🏻

D. Houtman
5 oktober 2021

Geweldig. Goede service en heerlijk eten. Mooie acties.

Dasa Zidar
4 oktober 2021
Marion
4 oktober 2021

Heerlijk, vers eten, een grote keuze en de bezorging zeer snel!

Dave
4 oktober 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk Verhulst
3 oktober 2021

Het was weer prima

Sam
3 oktober 2021
E
2 oktober 2021
E.
2 oktober 2021

Sushi was super, planning en timing was wat minder… half uur vertraging

Anne-Marie Bronger-Keizer
2 oktober 2021

zoals altijd, zeer tevreden

Corrie van Dulm
1 oktober 2021
Esmee
1 oktober 2021

Eten was heerlijk. Bezorging duurde lang.

H.Rosenberg
1 oktober 2021

N.v.t.

H.A.Weemer
1 oktober 2021

Heerlijk, kan niet beter.

Folkertsma
30 september 2021
Anita
28 september 2021
Melanie Tahiri-Visser
28 september 2021

Zoals altijd overheerlijk, vers bereid en vriendelijke service!

Eudia Brasdorp
26 september 2021

Erg lekker en vers zoals altijd.Snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. Van Laar
26 september 2021

Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krikke
26 september 2021

Snel en lekker, tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
25 september 2021
JT
25 september 2021
Laura
25 september 2021
Sandra
25 september 2021
Jan van Zaane
24 september 2021

Ik heb al 1x een korting moeten krijgen (>10 punten), maar ik zie het niet terug in mijn afrekeningen???

Zuethoff
24 september 2021
Dennis Polderman
23 september 2021

Het was weer heerlijk, en binnen een halfuur stond het klaar!

Ria
23 september 2021

Zoals altijd super!

Caro
22 september 2021

Was weer vertrouwd lekker.

Frank
21 september 2021

Erg goede sushi!

Terbrack
20 september 2021
Natascha
20 september 2021

Helemaal top weer! Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
18 september 2021
Vd Velden
17 september 2021

Zoals altijd

K. Vos
17 september 2021

Heerlijk! Levering in mooie doos en op tijd! Prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar!

Mieke
15 september 2021

Het was weer superrr lekker!! en razend snel bezorgd!

Sardha
15 september 2021

Echt Lekkere sushi!!! Kwaliteit ook helemaal prima. Keurig nog voor de aangegeven tijd bezorgd. Ik heb mijn sushi adres gevonden. SUPER!!

Tess
15 september 2021

Sushi was lekker vers en er werd heel netjes rekening gehouden met mijn wensen!

Petra van der Weijden
14 september 2021

Ipv loempia’s zaten er dumplings bij.

MC
14 september 2021

Bliksemsnelle bezorging, hierdoor waren de bowls soort van geshaked. Weinig zorgvuldig opgemaakte bowl, zaten nog wat rare ingredienten in de zalmbowl (gebakken pepertje?) Wel goede hoeveelheid en vers. Rijst teveel zoet en te zuur.

Damhuis
13 september 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der steen
13 september 2021

Alles vers en smaakvol; bezorging prima en op de afgesproken tijd

Nathalie
13 september 2021

De sushi viel uit elkaar, leek net of het niet vers was gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
12 september 2021

jammer dat de yaketori heel droog en taai was dit keer en de flamed salmon koud...

Marion
11 september 2021

Heerlijk eten, veel keus en de bezorging was er op het afgesproken tijdstip! Echt een aanrader.

Inge
11 september 2021

Een woord top!!!

Carla
11 september 2021

Goed zoals altijd!

Shannon
11 september 2021

De yakitori spiesjes vonden we niet zo lekker. De rest was prima.

Ilse
11 september 2021
joan
10 september 2021

heerlijk , zoals altijd !

C
10 september 2021

Duurde een uur voordat ik mijn bestelling kreeg. De sushi viel letterlijk uit elkaar bij het oppakken en was niet rijkelijk gevuld.

FanAlex
9 september 2021

Was snel geleverd en een aardige, vrolijke bezorger .

Sander Spierenburg
9 september 2021

De kwaliteit varieert nogal. Ik betaalde veel voor een signature roll wat eigenlijk een normale roll was met veel saus er overheen. Niet echt de 4 euro waard die ik er meer voor betaal.

SUZANNA MANGAR
8 september 2021

Dankjewel voor de extra mochi, voor mijn dochters verjaardag, ze was er zo blij mee, de sushi was weer heerlijk🍀

Julia Doomen
7 september 2021

Op zich was het naar wens maar de sojabonen waren erg doorgekookt en niet knapperig. Die waren echt niet lekker, dus niet opgegeten.

Sandra Steinlein
7 september 2021

Top sushi

Daniel
7 september 2021

Bestel regelmatig hier mijn sushi. Altijd top kwaliteit. Keer op keer.

Anne
6 september 2021

Heerlijk gegeten! Warm op me bord geserveerd 🙂goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
6 september 2021

Uitstekend 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam.J.B. Been
5 september 2021
George Hille
5 september 2021

Lekker eten. Op tijd klaar. Nog gember toegevoegd in overleg. De kip had warmer gekund.

Patrick
4 september 2021

Smaak was prima! Helaas wasabi ipv gember meegekregen 🤨

TiGu
4 september 2021

Prima sushi

Nico
4 september 2021

Nette,vlotte bezorging. En heerlijk eten

joan sturkenboom
3 september 2021
IW
3 september 2021
Kelly
2 september 2021
Anke van Dijk
1 september 2021

Misschien heb ik het niet gezien maar kom ik ergens fooi digitaal geven?

Bianca
31 augustus 2021

Wederom goede sushi! Al paar keer hier besteld en elke keer geen klachten

Cynthia
30 augustus 2021

Goede service, netjes op tijd. Sushi was heerlijk!

Annemiek
30 augustus 2021

Als elke keer weer , heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob Vredevoort
29 augustus 2021
harowo@kpnmail.nl
29 augustus 2021
Diana vd Hout
29 augustus 2021

Onze dochter is dol op Sushi. Wij proberen steeds iets anders uit zoals de kip gerechten of vis gerechten. In 1 woord heerlijk

Lorenzo
28 augustus 2021

Ik bestel regelmatig en iedere keer is het eten weer top! Meestal bestel ik online en haal ik het af en het staat altijd netjes op tijd klaar.

Van Zaane
28 augustus 2021

Alles prima

Linda
27 augustus 2021

Keurig op tijd, goed warm Vriendelijke bezorger Kortom, weer heerlijk gegeten

Daniel
26 augustus 2021
Lindy
26 augustus 2021

Kon mijn online bestelling nog wijzigen ! Top gedaan

Meskers
25 augustus 2021
John Van tol
24 augustus 2021

Warme gerechten waren koud

Reactie van Sushi Station

Beste John van Tol Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses hiervoor, wij zullen hier op letten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Andrey
24 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Andrey Bedankt voor u positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Hans
24 augustus 2021

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Hans, Bedankt voor u positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Ethan
23 augustus 2021

Was snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor u positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

B. van Delft
23 augustus 2021
rob
22 augustus 2021
Erik
22 augustus 2021

Beste sushi van hoofddorp eo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
22 augustus 2021

Zoals altijd super eten en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga Labots
22 augustus 2021

De sushi was heerlijk. Keurig op tijd. Aardige bezorger. Voor herhaling vatbaar.

.
21 augustus 2021
Anita
21 augustus 2021

Het was weer heerlijk

van der Ende
20 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor u positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

C Vinke
19 augustus 2021

Het was heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Beste C. Vinke, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiStation

X
18 augustus 2021

Half uur te vroeg bezorgt...niet erg deze keer maar ook niet handig.

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor uw review. Wij zullen uw feedback meenemen en hierop letten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

D
18 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien u graag weer terig. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Marja
17 augustus 2021

Was erg lekker en super vers. Bedankt!

Reactie van Sushi Station

Beste Marja, Ontzettend bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Christa van Koningsbruggen
15 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Christa, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

M.I Jans
14 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste M.I. Jans, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Rene
14 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Rene, Bedankt dat u ons positief beoordeeld heeft. Graag tot de volgende keer Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Jasper
13 augustus 2021

Erg lekker.

Reactie van Sushi Station

Beste Jasper, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiStation

E
13 augustus 2021

Op zich redelijk goede sushi, al wordt de kwaliteit in de loop van de tijd wel steeds minder; plakrijst plakt minder goed, waardoor sushi's snel uit elkaar vallen. De hoogte verschilt veel, zelfs bij sushi's van dezelfde soort. Qua smaak ook steeds minder variatie (terwijl ik veel verschillende smaken bestel; het smaakt allemaal een beetje hetzelfde, jammer).

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor uw review. Jammer dat het niet naar uw wensen voldoet, wij zullen uw feedback meenemen. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Susan
12 augustus 2021

snel en heerlijk...

Reactie van Sushi Station

Beste Susan, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Raymon
12 augustus 2021

De tonijn was geoxideerd (bruin geworden) dus niet al te vers, de garnalen rubberachtig, alle overige stukken verder oké. Hierdoor was de kwaliteit / prijs (1€/ stuk) verhouding dus matig. De bezorger was punctueel en professioneel.

Reactie van Sushi Station

Beste Raymon, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Deze zullen wij meenemen. Wij zijn altijd extra alert op de kwaliteit van de vis. Onze excuses dat het niet naar uw wens voldeed. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

v Velzen
11 augustus 2021

Het eten was heerlijk en daardoor was de wachttijd van een uur snel vergeten.

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Jennifer
11 augustus 2021

Altijd vers en een streling voor de tong!!

Reactie van Sushi Station

Beste Jennifer, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

D. Abels
11 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Trudy
10 augustus 2021

Eten was perfect, bezorger was zeer vriendelijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Trudy, bedankt voor uw positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushistation

Anoniem
8 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Claudia
7 augustus 2021

Prima kwaliteit & bezorging

Rinelle de Groot
7 augustus 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Rinelle de Groot, bedankt voor uw positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushistation

Susan
7 augustus 2021

Goed en snel wat wil men nog meer?

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Marthe Zwaan
7 augustus 2021

Kwam snel en was super lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Marte Zwaan, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushistation

Van Zaane
7 augustus 2021

Heerlijk eten

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Will
6 augustus 2021

Keurig op tijd en weer heel lekker.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Brigit
5 augustus 2021

Het was weer super lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Brigit, bedankt voor uw positieve beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushistation

Jose de veer
5 augustus 2021

Altijd heerlijke verse sushi. Ook zeer vriendelijk aan de telefoon en klantgericht.

Reactie van Sushi Station

Beste Jose de Veer, Bedankt voor uw positieve review. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Ingrid
4 augustus 2021

De sushi was zoals gewoonlijk erg vers en zag er verzorgd uit. De bezorger was er vlot, erg vriendelijk en beleefd. Normaliter word ik erg blij van de sushi, maar deze keer heb ik toch wat aanmerkingen: de rijst had geen smaak, wat ook gold voor de saus op de pittige tonijnsushi.

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid, bedankt voor uw review. Wij zullen hier op letten en wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushistation

S. Florindo
3 augustus 2021
Sonja
3 augustus 2021

We vonden het heerlijk. Echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy
2 augustus 2021

Was weer heerlijk.

M&J
2 augustus 2021
R.Burghout
1 augustus 2021

Als de meneer om even 7 uur vertrekt en hij komt om kwart voor acht de bestelling afleveren meld terwijl het moment tussen rond zeven uur was vind ik dit erg slecht !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste R. Burghout, bedankt voor uw review. Wat vervelend dat dit is gebeurd. Normaliter laten wij de klant op tijd weten als er een vertraging is opgelopen. Onze excuses hiervoor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushistation

Ivonne van der heide
1 augustus 2021

Heerlijke sushi .super vers heerlijke pokebolw Goede service .je wordt op tijd gebeld als het maar ietsje later wordt. Nette en vriendelijke bezorgers

Robin
1 augustus 2021
Maxine Seibels
31 juli 2021

Het is altijd echt super lekker! Ik heb nog wel een suggestie.. misschien is het ook lekker om een zomerse box te doen.. een box met sushi banaan/mango, of met mango/kip. Heb dit al elders gegeten. Zoooo lekker!

Sabrina
31 juli 2021

Zag er prachtig uit en werkelijk heerlijke sushi. Dit was de tweede keer en zeker niet de laatste. Echt heel lekker!

V Zwieten
31 juli 2021

Rijst te grof en sushi viel te makkelijk uit elkaar niet strak genoeg gerold

Anne
30 juli 2021

Altijd lekker

S
30 juli 2021

Bestelling werd super snel bezorgd eerder dan verwacht en de kwaliteit was TOP

Van der Meer
30 juli 2021

Heerlijk als altijd! 👍🏻

Carla
29 juli 2021
Luuk
29 juli 2021

Heerlijk!

Ingrid
29 juli 2021

Was heerlijk en gelukkig dit keer ook de sashimi apart van de sushi. En de veggie ook keurig apart van de vis.Top.

B.Burger
29 juli 2021

Was weer super vers en lekker De bezorger was een schatje

Sacha
28 juli 2021

Echt heerlijke sushi en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Linda
28 juli 2021

bezorging was op tijd, warm, keurig verpakt...smaakte heerlijk!

Kaya
27 juli 2021

Lekkere sushi, Goede service, op tijd klaar.

Kavos
26 juli 2021

Heerlijk! Vaak bij de concurrent besteld maar dat viel de laatste 2 x tegen, dus nu bij sushistation, voor herhaling vatbaar!

Fabian
26 juli 2021

Alles correct

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemariek
25 juli 2021
Bianca
24 juli 2021

Heerlijke sushi, goed verpakt en netjes afgeleverd. In het kader van het milieu was er wel veel plastic aanwezig.

Mart
24 juli 2021

Superrrrrrrrr sushi

Will Schouten
23 juli 2021

Heerlijk, zoals we gewend zijn.

Richie
23 juli 2021

Prima op tijd, eten juiste temperatuur en kwalitatief uitstekend, bedankt!

Diana
22 juli 2021

Superheerlijke sushi en op de afgesproken tijd geleverd. Gewoon top dus!

Rob
22 juli 2021
Sophie Cubeddu
21 juli 2021

Het was weer een feestje !!! Ga zo door!!!

Het was weer heerlijk, we zijn weer tevreden!
20 juli 2021

Ga zo door!

Jacqueline
19 juli 2021

De lekkerste sushi ooit gegeten!!!! We hebben hier nu al een aantal keer besteld en zijn nog nooit teleurgesteld.

Dave
18 juli 2021

Goede service Het was wat later maar ik werd netjes gebeld dat ze wat later waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goes
18 juli 2021

Prima eten en service

Ellen
18 juli 2021
Rob
18 juli 2021

Was weer super

stijn de vulder
17 juli 2021

Het was weer heerlijk kan niemand tegenop uit de hele streek

Kirsten
17 juli 2021

De sushi was weer heerlijk, maar wat jammer dat de bezorgkosten ineens pas bij bestellingen vanaf €50 komen te vervallen, ipv €35.

Colette
16 juli 2021

Ik bestel regelmatig bij sushi station en het is elke keer weer van zeer goede kwaliteit en ontzettend lekker!!

Trudy
16 juli 2021

Ben zeer te vreden. Zowel over het eten als het bezorgen.

verstege
16 juli 2021

Super lekkere sushi weer en 15 minuten voor de bezorgtijd die ze in eerste instantie aangaven! Top

Marianne
14 juli 2021

Het was wederom weer heel lekker!

Guido
12 juli 2021
Petra Van Soelen-Zwaneveld
11 juli 2021

Altijd weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
11 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
10 juli 2021

Heerlijke Sushi en op de afgesproken tijd geleverd.

Natascha
10 juli 2021

Heerlijk genieten weer

R. Jongboer
10 juli 2021

Heerlijke sushi en een fantastische service!

PJonkman
9 juli 2021
Jeanne
8 juli 2021

Alles was lekker en vers!

Miranda
8 juli 2021

Sushi was heerlijk...echt een aanrader!!

Tim
8 juli 2021
Vera van den Betg
7 juli 2021

Super vers en heerlijk!

Judy Steffers
6 juli 2021

De allerbeste sushi!

Anoniem
6 juli 2021

Top!

Mirella
6 juli 2021

Makkelijk besteld Snelle bezorging Netjes verpakt en heerlijk We hebben genoten

Zuethoff
5 juli 2021
Martin van Baekel
5 juli 2021
Susanne
4 juli 2021
Dave bart
4 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
4 juli 2021

Altijd heerlijke , goedgevulde , superverse poke bowls hier . Aanrader !

Monica
3 juli 2021
Oha
3 juli 2021

Goede sushi en bezorging

Petra
3 juli 2021

Heerlijk en op tijd

Silvia
3 juli 2021

Goed zoals altijd!!!

Linda Owen
3 juli 2021

Altijd vers en heerlijk.

A.de Bres
2 juli 2021

Heerlijke sushi! Bezorging precies op de afgesproken tijd.

Jacqueline
2 juli 2021

Heerlijk, echt heerlijk!!

E
30 juni 2021

Prima op tijd klaar, lekker eten, sushi niet allemaal even strak ingerold. Jammer van de nog altijd hoge prijs. Zou het fijn vinden als er meer kleine menu's (circa 10-15 stuks, verschillende soorten) zouden worden aangeboden voor prijzen tussen de EUR 8 en EUR 15

Zonneveld
30 juni 2021

Nette jongen en op tijd bezorgd...TOP

BS
29 juni 2021

Snel in huis en was weer heerlijk!

Annemiek
29 juni 2021

Weer heel tevreden over de kwaliteit en het brengen.

Erik Lodewijk
29 juni 2021
Prins
28 juni 2021
Jamie
28 juni 2021
B. van Delft
28 juni 2021

Op tijd klaar, heerlijk en vers.

Jan van Zaane
27 juni 2021

De Ebi Fry en de Dragonroll waren erg vers, de Tuna Tolls earen duidelijk eerder gemaakt en veel minder lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li-JoAnn
27 juni 2021

Ik heb een verkeerde bezorgd tijdsaanduiding online aangegeven, opgelost door 1-telefoontje: service top! Besteld: 'Party box (56st.)'. Wel is de bezorging ietsje te laat maar is gecompenseerd door de verse en lekkere sushi's! Zoals gewoonlijk heeft deze weer gesmaakt en wij zijn zeer tevreden mee. Tot de volgende keer 👍😉

Sandra
26 juni 2021

Super verse sushi. Zalig en snelle bezorging

Annelies
26 juni 2021

Super goede service . Heerlijk gegeten en warm op je bord !

Sabrina
25 juni 2021

Super lekker!! Had besteld en was in de buurt dus kon makkelijk afhalen. Alles stond klaar op gereserveerde tijd. Niets tekort. Gewoon.. super!

Reactie van Sushi Station

Beste Sabrina, We zijn blij om te horen dat u het bestellen zo makkelijk vond en dat u bij ons langs kwam in het restaurant. Bedankt voor uw reactie en we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Tot de volgende keer bij Sushi-station.

Chris
25 juni 2021

Prima sushi. Volop keus. Erg lekker! Alleen bij bezorging mist er wel eens wat. 1 telefoontje en het is geregeld. Helemaal top!!

Reactie van Sushi Station

Beste Chris, Gelukkig hebben we het telefonisch kunnen oplossen voor u. Mvg Sushi-station

Alblas
25 juni 2021
Helen
23 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Helen, bedankt dat u ons positief beoordeeld heeft. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

John
22 juni 2021

Echt een top service! Ik had de bestelling te vroeg geplaatst en men heeft de warme sushi opnieuw opgehaald en later opnieuw bezorgd. Echt super klantvriendelijk. En de sushi was erg goed.

Reactie van Sushi Station

Beste John, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons best om de beste kwaliteit te bieden aan de klant. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, team Sushi Station

Familie Taverne
22 juni 2021

We hebben weer genoten van de heerlijke verse sushi. Fijn dat er met een allergie rekening gehouden kan worden. We zijn al lange tijd zeer tevreden vaste klant bij Sushi Station. Tot de volgende keer 👍!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Familie Taverne, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ons. Wij doen altijd ons best om de beste kwaliteit te bieden en extra alert te zijn op allergieën. Wij zien jullie graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Anouk
21 juni 2021

Heerlijk zoals altijd. Goede kwaliteit van het eten en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Beste Anouk, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Susanne
21 juni 2021

Altijd heerlijk !! Bezorging keurig op tijd

Reactie van Sushi Station

Beste Susanne, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Regins Paauw
21 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Regings, bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Hans D
21 juni 2021

helemaal lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hans, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Miranda Deen
21 juni 2021

Het was heerlijk, zag er goed verzorgd uit en we gaan zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Miranda, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Frits
21 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Frits, bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Fleur
20 juni 2021

Lekkere sushi voor een redelijke prijs en snelle bezorging. Zat zelfs een gratis biertje bij! Dank voor de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Fleur, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Carolien de Jong
20 juni 2021

Verkeerde tijd opgegeven en had toch wel trek.. Belde op en het eten kwam direct daarna ondanks de drukte 😊 Superservice 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schuurman
20 juni 2021

Altijd super heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
20 juni 2021
Vd Velden
20 juni 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franj
20 juni 2021

Erg goede sushi! Bezorging is normaal ongeveer 60 tot 90 minuten maar vandaag zelfs 40 minuten te vroeg 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
20 juni 2021

Prima sushi. Bezorgd op aangegeven moment.

Esther
19 juni 2021

Heerlijke sushi en goeie bezorgservice

Stevin
19 juni 2021

Elke keer als wij bestellen is het niet op tijd klaar of bezorgd, dit varieert van 25 tot 60 min.

Marieke Halmos
19 juni 2021

Best lekker! Sausjes liever apart ipv veel mayo over de crispy roll. Beetje zompig hier en daar. Fijn dat we gebeld werden over iets latere bezorging.

Oosterhoff
19 juni 2021

inari tofu ontbrak

Jennifer
18 juni 2021

Perfect altijd vers en op tijd, zelfs met noodweer!

Ines
17 juni 2021
Zuethoff
16 juni 2021
Van driel
14 juni 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stella
13 juni 2021
Susanne
13 juni 2021
A.
12 juni 2021

Snelle bezorging, lekkere sushi, goede prijs

Cds
12 juni 2021
R.F
12 juni 2021
Onno
12 juni 2021

Gewoon altijd lekker en op tijd gebracht TOP

Emily
12 juni 2021

Het was snel geleverd . De sushi was erg smaakvol, Mochi ice Cream is ook een aanrader.

Marielle
11 juni 2021

Perfect op tijd bezorgd, en echt zo lekker de sushi

Bianca
11 juni 2021

Wij bestellen hier zeer regelmatig en het is altijd even lekker en vers. Vriendelijke service aan de balie, altijd druk in de winkel, dat zegt genoeg!

Zuethoff
10 juni 2021
Antissa
9 juni 2021

Zoals altijd erg lekker. Foutje aan hun kant, nooit eerder gehad (en ik heb al een hoop besteld) maar werd super snel en goed opgelost! Top!

Dirk
9 juni 2021

Weer top lekker

Ines
7 juni 2021

Super lekker, op tijd bezorgd.

Andrea Verhoeven
7 juni 2021

Goed gevulde poke bowls . Heerlijk vers. Prima prijs .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. The
7 juni 2021

Prima kwaliteit en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
7 juni 2021

De sushi was weer heerlijk. Bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gra
7 juni 2021

Heerlijke sushi en vol van smaak. Goede service. Had online besteld en mijn bestelling stond al klaar om opgehaald te worden. Ik zal zeer snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. J. Ter Beek
6 juni 2021

Lekkere, verse Sushi en Sashimi. Op tijd klaar ook nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
6 juni 2021
Bianca
6 juni 2021

Heerlijk ervan genoten met familie en vrienden, super lekkere sushi, blijf zo doorgaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
6 juni 2021

Het was lekker en zag er goed verzorgd uit. Ik vind het een aanrader.

E.
5 juni 2021

Lekker eten, exact op afgesproken tijd klaar (zaterdag 17.45 uur), vriendelijk personeel

Mathilde
5 juni 2021

bezorger prima op tijd. Sushi en kipsate weer verrukkelijk.

Melbensi
5 juni 2021

Zoals altijd lekker en goed gevuld en kreeg nog xtra tempura garnalen van 4 Stuks mee omdat het iets langer duurde .

Miranda
4 juni 2021

Zeer goede service. Waren iets te laat en kregen heerlijke loempiaatjes

Ferry
4 juni 2021

Goede service en persoonlijk contact. Heerlijk eten en altijd goed bereid. Ik ben een trouwe klant.

Mart
4 juni 2021

SUPERRRRRRRR!!!!

Sanne
4 juni 2021
Martin
3 juni 2021
M&J
3 juni 2021

Lekker veel en lekker! Dus prima sushi voor een goede prijs! Bezorger op tijd en vriendelijk!