Beoordelingen van Sushi Station Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Jamal
gisteren
Augustinus
3 juli 2022
Sophie
3 juli 2022

Top

Verstege
30 juni 2022

Super lekker weer en netjes op tijd!

Reactie van Sushi Station

beste meneer/mevrouw Verstege, hartelijk dank voor uw review. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. groetjes, Sushi Station Hoofddorp

Kreeft
30 juni 2022

Heerlijke sushi, snel en vriendelijk personeel.

Reactie van Sushi Station

Beste meneer?mevrouw Kreeft, Hartelijk dank voor uw review. Wij doen met plezier ons werk en doen ons best om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. groetjes, Sushi Station Hoofddorp

Fatima
30 juni 2022
Helen Blok
29 juni 2022

Heerlijk vers en goed verzorgd.

Niels
28 juni 2022
Rin
27 juni 2022

Heel fijn dat er wordt meegedacht ivm glutenvrij dieet

Nadia
27 juni 2022

Zoals gewoonlijk top! Verse ingrediënten en erg smaakvol.

Roy
27 juni 2022

Zoals altijd was de sushi loverbox weer heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Roy, Bedankt voor uw review. Wij doen ons best! Groetjes, Sushi Station Hoofddorp

Inés Solana Roca
27 juni 2022

When I place the order I get an estimated time of delivery, but then it comes half an hour later... it feels very frustrating, and I would feel way better if I got from the beginning the time of delivery half an hour later...

Zey
26 juni 2022

Beste sushi, lekker vers en snel!

Stephan Dijkstra
26 juni 2022

De sushi was weer goed. Wel jammer dat bezorgen zeer lang duurde, besteld om 17.55 en geleverd rond 19.20. Dat is niet wat we gewend zijn, normaal is de bezorging veel sneller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
26 juni 2022

1 woord TOPPER!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel
25 juni 2022

Prima sushi en stipte en correcte bezorging

Jack
22 juni 2022

Zoals altijd verrukkelijk!

Jan
19 juni 2022

Het was druk denk ik met vaderdag!! HiHi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
19 juni 2022

Top en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
19 juni 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging. 😀

Dimitri verhoeven
17 juni 2022

Deze sushi waren de lekkerste bezorgd sushi wat ik ooit gegeten heb daarom een dikke 10.!

Jolanda H
17 juni 2022

Bezorgtijd 1 uur, was er ook op dst tijdstip

van Zaane
14 juni 2022

Echt heerlijk. Prima bezorging. Website (info menu, bestellen) werkt goed!

Annemieke
13 juni 2022

Wij hebben steeds heerlijke sushi gehad. Al meerdere keren besteld en altijd lekker. Ik had nu de indruk dat er een andere kok was. De gefrituurde garnalen waren slap en ook de sushi zelf was aan de slappe kant. Beetje papperig. Nog geen reden om niet meer te bestellen. Het kan altijd gebeuren maar het is wel jammer. dus blijf jullie kwaliteit hoog houden! De bezorging was prima! Keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea Verhoeven
13 juni 2022
Arjen
12 juni 2022

Wederom heerlijke sushi gegeten met gezin.

Chris
12 juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk vers bereid en right on time! Wij zijn zoooo blij met jullie🤗😋🥰

Marijn
12 juni 2022

Eten was vers. Belde netjes dat ze wat later waren en zat wat extra's bij vanwege vertraging.

Stef
12 juni 2022
Rina
10 juni 2022

Bestelling weer snel bezorgd en zoals altijd heerlijk gegeten 👌🏻We hebben genoten!

Reactie van Sushi Station

Beste Rina, Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Team Sushi Station

Rob Storm
9 juni 2022

heerlijke sushi en prima op de afgesproken tijd geleverd

Pieter
7 juni 2022

Prima verzorgd en kwaliteit.

Mariëlle
7 juni 2022

Top sushi!

Madeleine
7 juni 2022

2 Poke bowls besteld om af te halen en ze werden klaar gemaakt toen ik binnenkwam, zagen er mooi uit en waren lekker.

Reactie van Sushi Station

Beste Madeleine, We zijn blij om te horen dat u zo genoten heeft van onze pokebowls. Mvg Team Sushi Station

..
6 juni 2022

Qua smaak altijd perfect, soms vallen de rollen een beetje uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor uw feedback. We zullen dit doorgeven aan het keukenpersoneel. We zijn blij om te horen zodat we dit kunnen verbeteren. Mvg Team Sushi Station

Karin Smir
6 juni 2022

Weer heerlijk gegeten. Super vriendelijk personeel.

Dirk
6 juni 2022

Weer top gegeten en als altijd weer prettig geholpen door Fleur.

Reactie van Sushi Station

Beste Dirk, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u zo prettig bent geholpen door onze personelen en met de services die ze leveren. We zullen dit zeker doorgeven aan ze. Tot de volgende keer. Mvg Team Sushi Station

Bob
5 juni 2022

Afgesproken tijdstip mag iets strakker Alles lekker op smaak Voor ons de beste in Hoofddorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Batenburg
5 juni 2022

Altijd goede kwaliteit Sushi. Werd snel bezorgd.

Frieda Eckhardt
5 juni 2022

Heerlijk

Jessica
4 juni 2022

Gewoon prima. Levering was ruim op tijd

Wybe
4 juni 2022

Zoals gewoonlijk.Erg lekker en goede vriendelijke service.

Reactie van Sushi Station

Beste Wybe, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer! Mvg. Team Sushistation

Linda
4 juni 2022
IB
4 juni 2022

Was er sneller dan verwacht en weer lekker vers.

Lusa
4 juni 2022

Het was weer heerlijk super snel bezorgd 👍💪

Patron
3 juni 2022
Dasa
3 juni 2022

Stipt op tijd en voortreffelijke sushi zoals altijd bij SushiStation.

Reactie van Sushi Station

Beste Dasa, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer! Mvg. Team Sushistation

Esther
2 juni 2022

Bezorgtijd 17.45 gevraagd, 18.15 te horen gekregen en uiteindelijk bezorgd om 17.50. Top! Vriendelijke bezorger!

Reactie van Sushi Station

Beste Esther, We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services. We doen ons uiterste best om de bestellingen op tijd te leveren. Mochten we inderdaad uitlopen dan houden we de klanten altijd op de hoogte. Gelukkig was het bij u eerder dan verwacht en heeft u er lekker van kunnen genieten. We hopen u gauw weer te zien. Mvg Team Sushi Station

Niels
2 juni 2022

Heerlijk verse lunch!

julia
1 juni 2022
Soeaya
1 juni 2022

Altijd goed!

B
31 mei 2022
Marielle
31 mei 2022

❤️❤️❤️

Linde Jarings
31 mei 2022

Heerlijk

Goossens
30 mei 2022
Esther
30 mei 2022

Heerlijke sushi !!! ze hadden het druk maar werden netjes gebeld dat het wat later kwam Aanrader wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
29 mei 2022

Heerlijk. We hadden de sushilovers box (44x) en de snackbox. Met 3 pers. Was genoeg en super lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Nancy, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat jullie er zo van hebben genoten. Tot de volgende keer. Mvg Team Sushi Station

Sandra
29 mei 2022
G.
29 mei 2022

Het was weer fantastisch en ruim binnen tijd geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste G, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer! Mvg. Team Sushistation

Anita
29 mei 2022

Erg smakelijk, keurig verpakt en excuses van de bezorger voor 5 minuutjes te laat (was wat ons betreft niet nodig). We blijven bij jullie bestellen!!

Reactie van Sushi Station

Beste Anita, Bedankt voor u review, We doen ons uiterste best om alle bestelling op tijd te bezorgen. Maar wel heel fijn dat u het waardeerde dat onze bezorger zijn of haar excuses aanbieden ook al was het maar 5 minuten. Graag tot de volgende keer. Mvg Team Sushi Station

Diana
29 mei 2022

Altijd heerlijk

Roy
28 mei 2022

Was weer super lekker

Fransisca Snoeks
28 mei 2022

Erg goed eten alles super vers personeel vriendelijk omdat iets langer moesten wachten vanwege drukte bakje zeewier erbij gekregen is klein gebaar maar gewaardeerd

Reactie van Sushi Station

Beste Francisca, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dat waarderen wij enorm. Ook al was het een klein gebaar dat we er iets extra's erbij hebben gedaan maar we doen ons uiterste best om de services en kwaliteit hoog te houden. Graag tot de volgende keer! Mvg. Team Sushistation

Saskia Bromet
27 mei 2022
Nathalie
27 mei 2022

Snel klaar en lekker vers

Ineke
27 mei 2022

Het was weer verrukkelijk!

jacqueline
26 mei 2022

Eten was top, was iets later, maar keurig gebeld dat het wat later werd!

Marielle
25 mei 2022

Het was superdruk dus het duurde iets langer dan afgesproken maar we kregen keurig een belletje en een heel lief “goedmakertje” De sushi was net als voorgaande keren heerlijk, we hebben weer erg genoten!

Mesman
25 mei 2022

Verkeerde sushi en veel te laat en daardoor koud geleverd, helaas...

Marijn
25 mei 2022

Top sushi. Sushi lover en crispy box besteld. Echt lekker. Een aanrader. Net genoeg voor 3 personen.

Magdalena
23 mei 2022

Precies op tijd! De sushi was weer heerlijk!

Pieter
22 mei 2022
S. Hartemink
22 mei 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques Kemper
22 mei 2022

TOP👍👍👍

Cecile
22 mei 2022

Super !

K. de Jong
21 mei 2022

Iets meer variatie in de box zou prettig zijn

Emiel
15 mei 2022

Heerlijke sushi, perfect op tijd bezorgd. Als vanouds!

Susanne
14 mei 2022
Alejandro González
14 mei 2022

Annemarie
14 mei 2022

Heerlijk zo als altijd. Fijn dat er gebeld werd dat ze iets later kwamen.

Mariette
13 mei 2022

Altijd tevreden over jullie. Sorry dat ik geen kleingeld had voor een fooitje, dat komt volgende keer weer!

Tessa
10 mei 2022

Keurig op tijd klaar

Erica
8 mei 2022
Toon Reeuwijk
8 mei 2022

"Gewoon" de ALLER BESTE. Als je deze sushi's hebt gegeten wil je nooit meer anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
7 mei 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Hartstra
6 mei 2022

Ronduit heerlijk en snelle bezorging!

Marielle
6 mei 2022

Snel en netjes bezorgd en heerlijke sushi (lekker veel soorten geflambeerde) Zeker voor herhaling vatbaar!

Annelies de waard
6 mei 2022

Super snelle bezorging! Heerlijk gegeten! Altijd vriendelijk personeel!

DS
5 mei 2022

Gevarieerde schotel sushi, mooi verzorgd. Snelle en prettige bezorging We hebben lekker gegeten

mar
3 mei 2022
Diana
2 mei 2022

Altijd heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frank de Groot
1 mei 2022

lekker

Niels
1 mei 2022
Fatima
1 mei 2022
Pieter
30 april 2022
Alblas
29 april 2022

1

George Hille
29 april 2022

Het warme deel van de bestelling was eindelijk ook warm door de verpakking in aluminium.

Sandra
29 april 2022
Raphael
29 april 2022
S Jansen
27 april 2022

Was weer top. Beste sushi van Hoofddorp

Mariska Daudeij
25 april 2022

Kwaliteit was top en supersnel bezorgd

ano
25 april 2022

Keurig op tijd deze keer en zoals altijd weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
24 april 2022

Prima afhaal/delivery sushi. 1 gerecht was vergeten te leveren, maar werd supersnel nageleverd .Met name de double dragon, de don's en sashimi vond ik erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Janneke, fijn om te horen dat het heeft gesmaakt en u tevreden bent met onze service. Mvg het Sushi Station team.

Marlo
24 april 2022

Eten was weer top! Precies op tijd stond t klaar.

Vincent
24 april 2022
ок
24 april 2022
Petra
23 april 2022
Marjolein
23 april 2022

Heerlijke sushi, aardige bezorger, keurig op tijd.

Coenen
23 april 2022
Sandra
23 april 2022
Carla Holthuizen
22 april 2022

Prima sushi,alleen had een bakje sojasaus gelekt.waardoor vlek op jurk,is al gewassen, maar punt van aandacht

Pieter
21 april 2022
Helma B
21 april 2022

Heerlijke sushi. Levering was snel

Raimond
20 april 2022

Alleen de sushi valt soms uit elkaar. Verder is alles prima.

Nadia
19 april 2022

Altijd heerlijk verse sushi

Ronald
19 april 2022

lekkere sushi, sommige stukken zijn wel wat aan de grote kant. ze leveren wel super snel

Nick
19 april 2022
G.M.N. Reijnders
19 april 2022

Zoals altijd: prima

Jose
18 april 2022

Heerlijke sushi

Saskia van Donk
17 april 2022

Top! Goed op tijd was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Leider
17 april 2022

Goed verzorgd, prettig aangeleverd. Met smaak en plezier gegeten. Kwaliteit en prijs waren in evenwicht.

Michiel
17 april 2022

De bestelling arriveerde een kwartier eerder dan gevraagd. Op zich geen probleem maar helaas ontbraken de warme gerechten (edamame en gyoza). Werden snel nabezorgd maar wel een misser…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goez
17 april 2022

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Heuzen
17 april 2022

Bestelling keurig op tijd. Smaakte ook weer goed. Alleen hadden we een vegetarische pokebowl en daar zaten wel viseitjes op?

Linda
13 april 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger En op tijd bezorgd👍

Ria
12 april 2022

Sushi was heerlijk en bezorging was precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. van den Hoogen
11 april 2022

Supersnel, vriendelijk en goed te eten...😃

Karin Rietbergen
10 april 2022

Super heerlijke sushi!! Zeker een aanrader 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Vennik
10 april 2022

En wederom een heerlijke sushi schotel perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
10 april 2022
Raymond
10 april 2022

Sushi was heerlijk snackbox helaas koud. Maar normaal is het altijd perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea
10 april 2022

Via de app de bestelling doorgegeven en stond keurig klaar bij ophalen en smaakte zoals ik gewend ben voortreffelijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Gea, fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mvg het Sushi Station team.

Boucif Bouchiba
10 april 2022

Het was heerlijk de kinderen smulden ervan,herhaling vatbaar, Ga zo door.

Rob de Koning
9 april 2022

Prima kwaliteit en op tijd bezorgd, klasse.

Frieda Eckhardt
9 april 2022

Prima

Sandra
8 april 2022
Hans
8 april 2022

Ja heerlijk eten en mooi op tijd gebracht

EdG
8 april 2022

Al veel vaker hier besteld en eigenlijk altijd wel tevreden. Helaas viel het vandaag wel tegen. Er waren meerdere sushis's die meteen uit elkaar vielen. We vroegen ons af of ze door een stagiere gemaakt waren.

Caroline Jaspers
7 april 2022

was weer heerlijk, temaki's waren goed gevuld. Heel tevreden, netjes bezorgd.

Jan Willem
6 april 2022
Pieter
6 april 2022
Daan Smit
5 april 2022

Zoals altijd was het weer heerlijke en verse sushi. Ik had rond 16.30u besteld met de gewenste bezorgtijd van 18.00u; en ze waren stipt op tijd! Al met al, heerlijk eten en tijdige bezorging. Absolute aanrader

Spaarne gasthuis
4 april 2022

Op tijd , verse producten, netjes geleverd. Meedenkende bezorger ✅

Arjan
4 april 2022

Lekkere schotels en ruime keuze in sushi

Hanne van der linden
4 april 2022

Het eten was heerlijk. Alleen de verhouding kip-rijst had mijn inziens beter gekund. Iets meer kip bij de hoeveelheid rijst zou prima geweest zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos
4 april 2022

Gisteren een Family De Luxebox besteld. Stond keurig op tijd klaar, zag er prachtig uit, en het belangrijkste: hij was echt heerlijk. Deze box nemen we vaker!

Reactie van Sushi Station

Beste Koos, fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft tot de volgende keer!

Sebastian Le Blansch
3 april 2022

Zeer lekker gegeten weer. Komen graag bestellen bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.
3 april 2022

Ruim binnen de tijd bezorgt en het eten was verrukkelijk!

Ruud
2 april 2022
Jansen
2 april 2022

Wij kopen nergens anders meer sushi. Vandaag duurde het 2 uur na bestellen maar zijn goed op de hoogte gehouden een extra gerechten gehad en korting op de volgende bestelling dus ja kan gebeuren. Snap dat het druk is. Normaal bestellen we eerder op de dag maar hebben we vandaag niet gered dus dan weet je dat het druk kan zijn.

Erica
1 april 2022
annemieke
31 maart 2022

Was weer heerlijk!

m. grosze nipper
29 maart 2022

zeer snel bezorgd, alles was warm wat warm moest zijn. en verder was het overheerlijk.

Esther
29 maart 2022

Heerlijke poke bowl!!

Alejandro Gonzalez Mata
28 maart 2022

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shirley
28 maart 2022
Michael
27 maart 2022

Was weer heerlijk zoals altijd 👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diependaal
27 maart 2022
Mirjam Stokman
27 maart 2022

Fantastisch en voortreffelijk van smaak

Marlo Boon
26 maart 2022

Meerdere keren hier eten gehaald, het was weer uit de kunst. Wij waren een half uur te laat doordat we in de file hadden gestaan. Hele grote service onze warme snacks werden opnieuw bereid omdat ze koud waren geworden.

Marjon
26 maart 2022
Pieter
26 maart 2022
L. Jong A Liem
26 maart 2022

Bezorging was wat aan de late kant.

G
26 maart 2022

Erg lekker sushi en bijgerechten. Bij de bezorging was iets vergeten, maar dat werd netjes binnen een kwartier als nog bezorgd met nog iets extra's voor de overlast. Echt Service. Hier bestellen we zeker vaker.

Annelies
23 maart 2022
Incognito
23 maart 2022

Lekker zoals altijd👏🏽

Nico
23 maart 2022
Maria
22 maart 2022

Was weer lekker en goed. 4 sterren omdat de Yakatori dit keer een beetje te plakkerig was en het vlees minder dan de vorige keer. De rest was weer supergoed!

Rob
22 maart 2022

Helemaal goed, erg lekker, goed gevulde bak en erg smaakvol

Cindy de Jong
22 maart 2022

Heerlijke sushi leuk prijsje.

Magdalena
22 maart 2022

Snelle bezorging en heerlijk sushi, zoals altijd!

M.Snijders
21 maart 2022

Bestelling kwam een half uur eerder dan de mail aangaf. Het was weer verrukkelijk.

Niels
21 maart 2022
Andre
20 maart 2022
Ellen
20 maart 2022
M&J
20 maart 2022
Aren
20 maart 2022

Eten was ruim voor de verwachte tijd aanwezig. Is van een prima kwaliteit en smaakte uitstekend. Wagons betreft een dikke voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
20 maart 2022
Roy
20 maart 2022

Was weer super lekker

Patrick
19 maart 2022

Inmiddels regelmatig besteld bij Sushi Station Hoofddorp en iedere keer weer top!!

Sandra
19 maart 2022

De sushi was heerlijk en werd eerder bezorgd dan gepland 👍

Wybe Pieters
19 maart 2022
Luuk
18 maart 2022
Angelicque
18 maart 2022

Snel, super vers, super vriendelijke bezorger

Chadia
17 maart 2022

Sushi was super lekker 👍

Francesca dello Stretto
17 maart 2022

Ik heb een vraag over mijn inmiddels al opgegeten bestelling. In mijn bestelling zaten er 9 stuks California Rolls.. Ik voeg nu een foto toe hoe deze er uit zagen bij mij thuis én dan zou u even op de website kunnen kijken hoe deze worden gepresenteerd. Dit is wel een verschil. Vorige keer had ik deze ook maar dan in één schaal samen met andere. Toen zagen ze er wél uit als op het plaatje. Kunt u mij hierover informeren want ik begrijp niet wat er mis is gegaan. Mvg F. Dello Stretto Foto kan ik helaas niet toevoegen. Dit heb ik wel in een aparte mail gedaan.

Gülsen Çinar Kibar
17 maart 2022
Shirley
16 maart 2022

Weer heerlijk gegeten.

Pieter
15 maart 2022
Lorenzo
14 maart 2022

Pokebowls zijn top!

Hans
13 maart 2022

Heerlijk eten en mooi op tijd

Dave
13 maart 2022

Sushi’s waren niet even groot en ze vielen uit elkaar ze waren niet stevig ingerold

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate Droog-borst
13 maart 2022

Lekker en vers en altijd netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate Borst
13 maart 2022
Anoniem
12 maart 2022

Doordat ik een fout had gemaakt met een voucher kreeg toch twee heerlijke flamed salmon nigiri. Goed geregeld en nogmaals dank daarvoor. En zeker tot een volgende keer.

Theo
12 maart 2022

De sushi wat beter rollen. Sommige lieten los.

Angelique
11 maart 2022

Het was weer heerlijk! Alleen hadden we geen stokjes gekregen

Knaapen
10 maart 2022
Petra
8 maart 2022

Eten altijd heerlijk. Vergeten gerecht werd alsnog en snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth de Gouw
7 maart 2022

Het was weer heerlijk!! Geen probleem om hiervoor even wat verder te moeten rijden. Een regelrechte aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Liesbeth, Bedankt voor je revieuw. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteiten. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Lin
6 maart 2022
Jet
6 maart 2022
Sharmila R
6 maart 2022

Alles even lekker en heel snel bezorgd ook

Cristina
6 maart 2022
saskia
5 maart 2022
Pieter
4 maart 2022
K
2 maart 2022
ferrari
27 februari 2022

lekkere sushi. iets later dan opgegeven tijd maar zeer netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wybe
27 februari 2022
E
26 februari 2022
Forence
26 februari 2022

Altijd vers, heerlijk en op tijd bezorgd

Ibolya
25 februari 2022

Tuna roll met crunch was weer erg lekker en de sashimi zalm heerlijk

Reactie van Sushi Station

bedankt voor uw positieve review!

Maaike le Grand
25 februari 2022

Goede service en heel lekker!

Daan
24 februari 2022

Zoals altijd heerlijk! Lekker vers en lekker van smaak. Zeker een aanrader

Reactie van Sushi Station

Beste Daan, wat super om te horen dat alles naar wens was!

Anbelies Jansen
24 februari 2022
Karin Smit
23 februari 2022

Super lekker eten. Besteld om op te halen voor een bepaalde tijd maar gefrituurd eten werd pas klaar gemaakt bij aankomst, prima alleen duurde wel wal lang maar .... voor het langer wachten kregen we een gerechtje extra. Goed opgelost. ;-)

H. Bos
23 februari 2022

Was weer heerlijk

Familie Taverne
22 februari 2022

Wederom fantastisch, we zijn trots om hier vaste klant te zijn.

Reactie van Sushi Station

wat fijn om te horen dat u vaste klant bent bij ons!

Anneke Harlaar
22 februari 2022

Bezorging prima. Juiste tijd. Sushi ook goed, maar ik had iets met gebakken grote garnalen, die waren in kleine stukjes gesneden. Ik heb ook alleen maar 2 staartjes gevonden, dus ik denk dat er 2 inplaats van 3 garnalen zijn geleverd. Dat bakje vond ik niet representabel hoor. Jammer

Liezlda
21 februari 2022
Gea
20 februari 2022

Het was heerlijk en goed meegedacht met verdeling sushi’s in verpakking, top!

Jan
20 februari 2022

LAAT!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Vennik
20 februari 2022

Jammer weer geen stokjes erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

lobel
20 februari 2022

1uur en 3o min. wachten sorry hoor.......... de bezorgen heeft zijn best gedaan daar lag het niet aan.

Hette Haanstra
20 februari 2022

De smaak en kwaliteit was heerlijk en goed. Alleen jammer dat de deksel op de sushi schaal heeft gedrukt waar door het bovenste gedeelte plat gedrukt was. De presentatie was hierdoor erg slecht. Het leek erop dat er iets zwaars op schaal gestaan heeft.

Marisca
19 februari 2022

Bestelling was wat laat maar ze hebben netjes gebeld en uitgelegd en wat extra gegeven. de sushi was heerlijk !!!

Alejandro
19 februari 2022
Liz
18 februari 2022

Super

Sb
18 februari 2022

Always the best sushi!!!

Danielle
18 februari 2022
Soraya Oemrawsingh
18 februari 2022

Altijd goed! vriendelijk personeel en goed eten.

Hans Bos
16 februari 2022

Was weer heerlijk

Liesbeth
16 februari 2022

Zoveel Sushi zaken in de buurt maar ik rijd liever 8km verder voor de heerlijkste Sushi!!

Petra
15 februari 2022

Helaas was de bezorger verdwaald en waren de warme dingen al steenkoud geworden. De sushi was wel verrukkelijk. Wij bestellen geen warme dingen meer!

Niels
15 februari 2022
Jennifer
15 februari 2022

Altijd vers.

Maroesja
15 februari 2022

Exact op tijd, terwijl ik rekening met drukte had gehouden en dus de bezorgtijd wat vroeger gezet ;-). Maar heel netjes dus! En de sushi was heerlijk, het plakte alleen wat aan elkaar waardoor het uit elkaar viel maar voor de smaak geen probleem.

Ralph Vergeer
14 februari 2022

Meestal perfect, maar nu helaas een average, Er zat een graatje in de zalm sashimi, dat kan echt niet! De rijst was te kort gekookt, hij plakte onvoldoende. jammer, volgende keer beter.

Iris Korenhoff
14 februari 2022
Liesbeth
14 februari 2022

Heerlijke, verse sushi. En bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ingrid
13 februari 2022

heerlijke sushi en bezorging altijd netjes en op tijd

Rot
13 februari 2022

Was weer super lekker

Will
13 februari 2022

Zoals elke keer weer top.

Sandra
12 februari 2022

Helaas was de Ebi fry koud en slap. De sushi als vanouds erg lekker.

Fam.Honcoop
12 februari 2022

Heerlijk eten,goed van smaak. En netjes en snel geleverd

van Groenigen
12 februari 2022

Lang leve de poké bowl. Het was veel en erg lekker.

Marlies Peiffer
12 februari 2022

Kwaliteit van de Wasabi laat te wensen over. Het heeft een chemisch kleurtje en heeft niet de pit die je mag verwachten van Wasabi.

Joun
11 februari 2022
Matylda
11 februari 2022

Heerlijk en super snel geholpen!

Hans bos
9 februari 2022

Het was weer heerlijk

Cristina
7 februari 2022
Pieter
5 februari 2022
Kenneth
5 februari 2022

Te lekker......🤣👍

Mariska
5 februari 2022

Heerlijke smaak.

Yiva
4 februari 2022

Helaas 2.5u moeten wachten op de bestelling en dit was niet de eerste keer dat het zo lang duurde. De sushi is echt super lekker maar de bezorging moet echt beter geregeld worden.

Gk
4 februari 2022
Jongeneel
3 februari 2022

Was weer lekker gelukkig was mijn man thuis om had besteld voor 19:30 en ze jullie waren er om 19:00

Peter
3 februari 2022

Altijd goed

Anoniem
3 februari 2022

Heerlijke sushi!!

Van limpt
3 februari 2022
Ricardo
1 februari 2022

Beste sushi ooit!

Reactie van Sushi Station

Beste Ricardo, hartelijk dank voor uw reactie. met vriendelijke groet, Sushi station

R v Overbeek
1 februari 2022

Heerlijke sushi gegeten. Alles prima. Dank

Reactie van Sushi Station

Beste meneer v Overbeek, hartelijk dank voor uw reactie!

Ciska
31 januari 2022

Super snel bezorgd en heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Ciska, hartelijk dank voor uw reactie. met vriendelijke groet, Sushi station

annemieke
31 januari 2022

altijd goed en lekker en op tijd bezorgd

Loekie
30 januari 2022

Erg lekker weer. Wel het idee dat de inhoud veranderd is van de Lover box.

P
29 januari 2022

Meer dan 1,5 moeten wachten op mijn bestelling

Liezl Stevens
28 januari 2022
Sandra Steinlein
28 januari 2022

Goede service waren eerder dan afgesproken tijd

Maria
27 januari 2022

Was weer prima en lekker. Had wel iets sneller gemogen.

E
26 januari 2022

Verbeterpunt: rol de sushi's wat steviger op, dan vallen ze wat minder snel uit elkaar

Toon Reeuwijk
26 januari 2022

Betere sushi's heb ik in Hoofddorp nog niet gegeten! Gewoon TOP !

Carla
26 januari 2022

Zeer ruime keuze. Goede kwaliteit Vriendelijk, gemotiveerd personeel. Exact op afgesproken tijd bezorgd én goed warm. Mijn complimenten, ga zo door!

Inge
25 januari 2022

Heerlijk de crunchy box, en mooi op tijd

Frank
25 januari 2022

Altijd erg lekkere en goede sushi.

Will Schouten
25 januari 2022

Fantastisch zoals altijd.

Chris
24 januari 2022

Goede service, vriendelijke bezorgster

Sandy
24 januari 2022

De bestelling werd ruim 45 min later bezorgd. Er kwam geen telefoontje vanuit sushi station (TIP) pas nadat wij gebeld hadden kregen we een update. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juria
23 januari 2022

Sushi was weer heerlijk! Alles smaakte heel vers

Richard Buijs
23 januari 2022
Engel
23 januari 2022

Geweldig

Hans
22 januari 2022

Afgehaald, lekker eten, waar voor je geld, heerlijk!

Wybe Pieters
22 januari 2022

Zoals altijd vers lekker snel.En vriendelijk geholpen.

Jimlim Marsman
22 januari 2022
Richard
22 januari 2022

Wij bestellen vaker bij Sushi Station, altijd naar tevredenheid, maar dit keer toch teleurgesteld. Van de 40stuks sushi krijgen we 15 maki komkommer. Dat is lekker geld verdienen zo. Ruim een derde bestond dus alleen uit de goedkoopste soort sushi en ook nog eens met dezelfde vulling. Daarnaast waren de mochi ballen niet lekker qua structuur. Het buitenlaagje was te dik en droog ipv elastisch en zacht.

Souad
21 januari 2022
Monique
21 januari 2022

Erg lekker weer. Poke bowl veggie met kip.

Klant
21 januari 2022

Goede service en altijd heerlijk verse sushi.