Beoordelingen van Sushi Station Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Annemariek
gisteren
Bianca
24 juli 2021

Heerlijke sushi, goed verpakt en netjes afgeleverd. In het kader van het milieu was er wel veel plastic aanwezig.

Mart
24 juli 2021

Superrrrrrrrr sushi

Will Schouten
23 juli 2021

Heerlijk, zoals we gewend zijn.

Richie
23 juli 2021

Prima op tijd, eten juiste temperatuur en kwalitatief uitstekend, bedankt!

Diana
22 juli 2021

Superheerlijke sushi en op de afgesproken tijd geleverd. Gewoon top dus!

Rob
22 juli 2021
Sophie Cubeddu
21 juli 2021

Het was weer een feestje !!! Ga zo door!!!

Het was weer heerlijk, we zijn weer tevreden!
20 juli 2021

Ga zo door!

Jacqueline
19 juli 2021

De lekkerste sushi ooit gegeten!!!! We hebben hier nu al een aantal keer besteld en zijn nog nooit teleurgesteld.

Dave
18 juli 2021

Goede service Het was wat later maar ik werd netjes gebeld dat ze wat later waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goes
18 juli 2021

Prima eten en service

Ellen
18 juli 2021
Rob
18 juli 2021

Was weer super

stijn de vulder
17 juli 2021

Het was weer heerlijk kan niemand tegenop uit de hele streek

Kirsten
17 juli 2021

De sushi was weer heerlijk, maar wat jammer dat de bezorgkosten ineens pas bij bestellingen vanaf €50 komen te vervallen, ipv €35.

Colette
16 juli 2021

Ik bestel regelmatig bij sushi station en het is elke keer weer van zeer goede kwaliteit en ontzettend lekker!!

Trudy
16 juli 2021

Ben zeer te vreden. Zowel over het eten als het bezorgen.

verstege
16 juli 2021

Super lekkere sushi weer en 15 minuten voor de bezorgtijd die ze in eerste instantie aangaven! Top

Marianne
14 juli 2021

Het was wederom weer heel lekker!

Guido
12 juli 2021
Petra Van Soelen-Zwaneveld
11 juli 2021

Altijd weer TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
11 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
10 juli 2021

Heerlijke Sushi en op de afgesproken tijd geleverd.

Natascha
10 juli 2021

Heerlijk genieten weer

R. Jongboer
10 juli 2021

Heerlijke sushi en een fantastische service!

PJonkman
9 juli 2021
Jeanne
8 juli 2021

Alles was lekker en vers!

Miranda
8 juli 2021

Sushi was heerlijk...echt een aanrader!!

Tim
8 juli 2021
Vera van den Betg
7 juli 2021

Super vers en heerlijk!

Judy Steffers
6 juli 2021

De allerbeste sushi!

Anoniem
6 juli 2021

Top!

Mirella
6 juli 2021

Makkelijk besteld Snelle bezorging Netjes verpakt en heerlijk We hebben genoten

Zuethoff
5 juli 2021
Martin van Baekel
5 juli 2021
Susanne
4 juli 2021
Dave bart
4 juli 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
4 juli 2021

Altijd heerlijke , goedgevulde , superverse poke bowls hier . Aanrader !

Monica
3 juli 2021
Oha
3 juli 2021

Goede sushi en bezorging

Petra
3 juli 2021

Heerlijk en op tijd

Silvia
3 juli 2021

Goed zoals altijd!!!

Linda Owen
3 juli 2021

Altijd vers en heerlijk.

A.de Bres
2 juli 2021

Heerlijke sushi! Bezorging precies op de afgesproken tijd.

Jacqueline
2 juli 2021

Heerlijk, echt heerlijk!!

E
30 juni 2021

Prima op tijd klaar, lekker eten, sushi niet allemaal even strak ingerold. Jammer van de nog altijd hoge prijs. Zou het fijn vinden als er meer kleine menu's (circa 10-15 stuks, verschillende soorten) zouden worden aangeboden voor prijzen tussen de EUR 8 en EUR 15

Zonneveld
30 juni 2021

Nette jongen en op tijd bezorgd...TOP

BS
29 juni 2021

Snel in huis en was weer heerlijk!

Annemiek
29 juni 2021

Weer heel tevreden over de kwaliteit en het brengen.

Erik Lodewijk
29 juni 2021
Prins
28 juni 2021
Jamie
28 juni 2021
B. van Delft
28 juni 2021

Op tijd klaar, heerlijk en vers.

Jan van Zaane
27 juni 2021

De Ebi Fry en de Dragonroll waren erg vers, de Tuna Tolls earen duidelijk eerder gemaakt en veel minder lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li-JoAnn
27 juni 2021

Ik heb een verkeerde bezorgd tijdsaanduiding online aangegeven, opgelost door 1-telefoontje: service top! Besteld: 'Party box (56st.)'. Wel is de bezorging ietsje te laat maar is gecompenseerd door de verse en lekkere sushi's! Zoals gewoonlijk heeft deze weer gesmaakt en wij zijn zeer tevreden mee. Tot de volgende keer 👍😉

Sandra
26 juni 2021

Super verse sushi. Zalig en snelle bezorging

Annelies
26 juni 2021

Super goede service . Heerlijk gegeten en warm op je bord !

Sabrina
25 juni 2021

Super lekker!! Had besteld en was in de buurt dus kon makkelijk afhalen. Alles stond klaar op gereserveerde tijd. Niets tekort. Gewoon.. super!

Reactie van Sushi Station

Beste Sabrina, We zijn blij om te horen dat u het bestellen zo makkelijk vond en dat u bij ons langs kwam in het restaurant. Bedankt voor uw reactie en we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Tot de volgende keer bij Sushi-station.

Chris
25 juni 2021

Prima sushi. Volop keus. Erg lekker! Alleen bij bezorging mist er wel eens wat. 1 telefoontje en het is geregeld. Helemaal top!!

Reactie van Sushi Station

Beste Chris, Gelukkig hebben we het telefonisch kunnen oplossen voor u. Mvg Sushi-station

Alblas
25 juni 2021
Helen
23 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Helen, bedankt dat u ons positief beoordeeld heeft. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

John
22 juni 2021

Echt een top service! Ik had de bestelling te vroeg geplaatst en men heeft de warme sushi opnieuw opgehaald en later opnieuw bezorgd. Echt super klantvriendelijk. En de sushi was erg goed.

Reactie van Sushi Station

Beste John, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons best om de beste kwaliteit te bieden aan de klant. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, team Sushi Station

Familie Taverne
22 juni 2021

We hebben weer genoten van de heerlijke verse sushi. Fijn dat er met een allergie rekening gehouden kan worden. We zijn al lange tijd zeer tevreden vaste klant bij Sushi Station. Tot de volgende keer 👍!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Familie Taverne, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ons. Wij doen altijd ons best om de beste kwaliteit te bieden en extra alert te zijn op allergieën. Wij zien jullie graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Anouk
21 juni 2021

Heerlijk zoals altijd. Goede kwaliteit van het eten en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Beste Anouk, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Susanne
21 juni 2021

Altijd heerlijk !! Bezorging keurig op tijd

Reactie van Sushi Station

Beste Susanne, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Regins Paauw
21 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Regings, bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Hans D
21 juni 2021

helemaal lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hans, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Miranda Deen
21 juni 2021

Het was heerlijk, zag er goed verzorgd uit en we gaan zeker vaker bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Miranda, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Frits
21 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Frits, bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Fleur
20 juni 2021

Lekkere sushi voor een redelijke prijs en snelle bezorging. Zat zelfs een gratis biertje bij! Dank voor de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Fleur, bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Carolien de Jong
20 juni 2021

Verkeerde tijd opgegeven en had toch wel trek.. Belde op en het eten kwam direct daarna ondanks de drukte 😊 Superservice 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schuurman
20 juni 2021

Altijd super heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
20 juni 2021
Vd Velden
20 juni 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franj
20 juni 2021

Erg goede sushi! Bezorging is normaal ongeveer 60 tot 90 minuten maar vandaag zelfs 40 minuten te vroeg 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
20 juni 2021

Prima sushi. Bezorgd op aangegeven moment.

Esther
19 juni 2021

Heerlijke sushi en goeie bezorgservice

Stevin
19 juni 2021

Elke keer als wij bestellen is het niet op tijd klaar of bezorgd, dit varieert van 25 tot 60 min.

Marieke Halmos
19 juni 2021

Best lekker! Sausjes liever apart ipv veel mayo over de crispy roll. Beetje zompig hier en daar. Fijn dat we gebeld werden over iets latere bezorging.

Oosterhoff
19 juni 2021

inari tofu ontbrak

Jennifer
18 juni 2021

Perfect altijd vers en op tijd, zelfs met noodweer!

Ines
17 juni 2021
Zuethoff
16 juni 2021
Van driel
14 juni 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stella
13 juni 2021
Susanne
13 juni 2021
A.
12 juni 2021

Snelle bezorging, lekkere sushi, goede prijs

Cds
12 juni 2021
R.F
12 juni 2021
Onno
12 juni 2021

Gewoon altijd lekker en op tijd gebracht TOP

Emily
12 juni 2021

Het was snel geleverd . De sushi was erg smaakvol, Mochi ice Cream is ook een aanrader.

Marielle
11 juni 2021

Perfect op tijd bezorgd, en echt zo lekker de sushi

Bianca
11 juni 2021

Wij bestellen hier zeer regelmatig en het is altijd even lekker en vers. Vriendelijke service aan de balie, altijd druk in de winkel, dat zegt genoeg!

Zuethoff
10 juni 2021
Antissa
9 juni 2021

Zoals altijd erg lekker. Foutje aan hun kant, nooit eerder gehad (en ik heb al een hoop besteld) maar werd super snel en goed opgelost! Top!

Dirk
9 juni 2021

Weer top lekker

Ines
7 juni 2021

Super lekker, op tijd bezorgd.

Andrea Verhoeven
7 juni 2021

Goed gevulde poke bowls . Heerlijk vers. Prima prijs .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. The
7 juni 2021

Prima kwaliteit en bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
7 juni 2021

De sushi was weer heerlijk. Bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gra
7 juni 2021

Heerlijke sushi en vol van smaak. Goede service. Had online besteld en mijn bestelling stond al klaar om opgehaald te worden. Ik zal zeer snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. J. Ter Beek
6 juni 2021

Lekkere, verse Sushi en Sashimi. Op tijd klaar ook nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
6 juni 2021
Bianca
6 juni 2021

Heerlijk ervan genoten met familie en vrienden, super lekkere sushi, blijf zo doorgaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
6 juni 2021

Het was lekker en zag er goed verzorgd uit. Ik vind het een aanrader.

E.
5 juni 2021

Lekker eten, exact op afgesproken tijd klaar (zaterdag 17.45 uur), vriendelijk personeel

Mathilde
5 juni 2021

bezorger prima op tijd. Sushi en kipsate weer verrukkelijk.

Melbensi
5 juni 2021

Zoals altijd lekker en goed gevuld en kreeg nog xtra tempura garnalen van 4 Stuks mee omdat het iets langer duurde .

Miranda
4 juni 2021

Zeer goede service. Waren iets te laat en kregen heerlijke loempiaatjes

Ferry
4 juni 2021

Goede service en persoonlijk contact. Heerlijk eten en altijd goed bereid. Ik ben een trouwe klant.

Mart
4 juni 2021

SUPERRRRRRRR!!!!

Sanne
4 juni 2021
Martin
3 juni 2021
M&J
3 juni 2021

Lekker veel en lekker! Dus prima sushi voor een goede prijs! Bezorger op tijd en vriendelijk!

Martin
3 juni 2021

Wij bestellen graag en veelvuldig bij Sushi station vanwege de uitstekende kwaliteit van de sushi. Een min punt wat de laatste tijd steeds erger lijkt te worden is de lange bezorgtijden, het niet nakomen van de bezorgtijden en het niet nakomen van afspraken (extra's vanwege lange wachten en dan zit er niks bij). Helaas is er nergens een e-mailadres om dit te melden en we hadden al gebeld maar die afspraak is dus ook niet nagekomen. Daarom deze melding via dit kanaal en hopelijk word hier iets mee gedaan want wij willen graag blijven bestellen bij jullie maar het niet nakomen van afspraken of super lang wachten op de bestelling maken het wel steeds minder aantrekkelijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Martin, Bedankt voor je feedback en we zijn ook blij om te horen dat wij een passende oplossing voor u hebben. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Mvg Sushi-station

Gerrit
2 juni 2021

Weeeeer 1 uur te laat gebracht. Vooraf vermeld dat t echt op tijd moest zijn. Wederom niet gelukt. Dit is 3de keer. Gebeld waar t bleef, werd 10% korting aangeboden, maar dat krijg ik steeds. Wij willen ons eten gewoon op tijd! Na 50 minuten weer 3x gebeld maar toen werd de telefoon niet meer opgenomen voor mij. De bezorger kan er ook niets aandoen, maar dit was echt weer even de laaste keer. Om 19.30 je eten bezorgd willen hebben na een zware dag, konden we pas 20.45 eten. Warme dingen waren ook koud. Echt teleurgesteld waren we. Jammer. Ik heb al contact op genomen met sushi point hierover.

Reactie van Sushi Station

Beste Gerrit, Bedankt voor je feedback. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de passende oplossing die wij gemaakt hebben. We hopen dat u tevreden bent met de verrassing die we voor u gemaakt hebben vandaag. We zien u gauw weer terug. Mvg Sushi-station

Michel
2 juni 2021

Lekker

Liesbeth Beersma
2 juni 2021

Het eten was lekker. Eerst was er een verkeerde saus gebruikt maar er werd keurig nieuwe bezorgt!

Rebecca Rommen
2 juni 2021
Bianca
1 juni 2021

Heerlijk! Zoals altijd!

Jacky
31 mei 2021

Het eten was super lekker. Niks op aan te merken. Alleen bij het bezorgen hadden we een tijd aangegeven, maar ze waren 20 min te vroeg wat voor ons niet uit kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xx
31 mei 2021

Dragon roll, California en chicken waren top. Prima bezorging en ook niet veel onnodige plastic doosjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara Toorop
30 mei 2021

Het was superlekker! Heerlijk gesmuld! Voor herhaling vatbaar! Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
30 mei 2021

Zo ontzettend lekker weer!

martin
30 mei 2021
AZ
29 mei 2021

Uitstekend gegeten!

Angelique Dubbeld
29 mei 2021

Het was heerlijk!

Tahminah
29 mei 2021

Beste uit Hoofddorp & omgeving!

Suzan
29 mei 2021

Lekker vers! Heerlijk

Vd velden
29 mei 2021
Debby
28 mei 2021

Super service👌

michel
28 mei 2021

heerlijk en keurig op tijd dit keer.

Anique
27 mei 2021

Altijd goed, heerlijke poke bowls

Annemarie
27 mei 2021

Was heerlijk van smaak goede variatie en vers

Dani
27 mei 2021

Heerlijk!!!!

Inge
27 mei 2021

Eten was prima, goed verzorgd, vers. Voor herhaling vatbaar

Brigit
26 mei 2021

Was weer verrukkelijk!

Doguhan
25 mei 2021

Everything was in good order and on time.

Anoniem
24 mei 2021

Top

Ingrid
24 mei 2021

Super

Karen
24 mei 2021

Bestel regelmatig bij Sushistation, altijd weer heerlijk!

Annemarie
24 mei 2021

Was heerlijk eten en snel en goed bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

was weer geslaagd!
24 mei 2021
Kerzaan
24 mei 2021

Was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jolanda
24 mei 2021
Brigit
24 mei 2021

Het is altijd heerlijk! Ben nog nooit teleur gesteld geweest. En als er iets niet klopt bel je op en regelen ze dat gelijk heel netjes .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose de Veer
23 mei 2021

Weer heerlijk gegeten! Voor ons de lekkerste sushi’s in de verre omgeving. Bezorging op tijd ondanks drukke Pinksterzondag. Ook zeer vriendelijke hulp via de telefoon, Dank je Fleur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda Burger
23 mei 2021

Was weer super lekker

Naïma
22 mei 2021

Het was allemaal kraakvers en erg smaakvol, we hebben heeeerlijk genoten en snel bezorgd! Helemaal TOP!!

Caroline
22 mei 2021

Het was weer heerlijk, vers, goed verpakt. Alle gezinsleden hebben er van genoten

Marielle
22 mei 2021

Goede service en het smaakt zo lekker. Echt verslavend

Gerben
22 mei 2021

Het was weer heerlijk en snel. Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen.

Sandra
22 mei 2021

Niets op aan te merken!!!

van Zaane
21 mei 2021

Heerlijk!

Karina
20 mei 2021

Hij was weer super lekker. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Ga zo door dan blijven we bestellen.

Bibi
19 mei 2021

Heerlijke Pokebowls!

Claudia
19 mei 2021
NN
19 mei 2021

Prima,heerlijk gegeten

Shirley
19 mei 2021

Goede service en heerlijke sushi.

Ger Gritter
18 mei 2021

Zoals elke keer weer een box vol heerlijkheden. Onovertroffen.

Karin
17 mei 2021

Alles wederom perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
16 mei 2021

Prima sushi’s, leuke sortering. Precies op tijd geleverd.

Reactie van Sushi Station

Beste Ellen, Bedankt voor je reactie en we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Sushi-station

Jan
16 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten. Sushi stond op tijd klaar. Goede mix van verschillende soorten.

Reactie van Sushi Station

Beste Jan, Bedankt voor je reactie. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze restaurant. Tot de volgende keer. Mvg Sushi-station

A.
16 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer prima in orde. Werd netjes gebeld dat de bezorger iets later zou zijn!

Reactie van Sushi Station

Beste A, Bedankt voor uw reactie. We doen ons uiterste best om de bestelling op tijd te kunnen leveren. Wel goed om te horen dat u het zo fijn vond dat we u belde. Mvg Sushi-station

Sabrina
15 mei 2021

Het was weer super vers zo als altijd.

Reactie van Sushi Station

Beste Sabrina, Bedankt voor je positieve reactie! Mvg Sushi-station

Sebastiaan
14 mei 2021
Rietveld
13 mei 2021

SUPER

Annemieke
13 mei 2021

De beste sushi van Hoofddorp!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond Annemieke, We zijn echt super enthousiast om te horen dat u ons de beste vind ☺️. En we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. Mvg Sushi-station

Vercouteren
13 mei 2021

Was goed verzorgd

Colette
11 mei 2021

Super heerlijke sushi En de bezorging was ook optijd.

An
11 mei 2021

Iets later bezorgd, maar het was heerlijk.

sass
10 mei 2021

smaakt erg goed top 👍🥂

mw. Suijkerbuijk
10 mei 2021
Reactie van Sushi Station

Beste mevrouw Suijkerbuijk, Gelukkig zijn we telefonisch tot een goede oplossing gekomen met u. En ik hoop dat u ook genoten heeft van de verrassing die we u hebben aangeboden. Mvg Sushi Station

Prins
10 mei 2021

Het eten was, als vanouds, heerlijk! Lekker vers en goeie kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Veldhuis
10 mei 2021

opnieuw erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. J. ter Beek tv
10 mei 2021

De Sushi was uitstekend, maar op Moederdag was de bezorging wel heel laat. Ik heb mijn bestelling zelf maar gehaald. Die was al klaar! De bezorger had hem al in de bak op zijn fiets zitten! 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak van Rijn
10 mei 2021

Voor de 2e keer op rij is de bestelling veel te laat. De laatste keer de keuze gemaakt om 18:45 uur te laten bezorgen. Krijg dan de melding dat het 19:45 uur wordt. Uiteindelijk de bestelling om 21:00 uur ontvangen. Dit kan echt niet. Ze moeten echt iets gaan veranderen, want ik ga wat anders zoeken, die wel netjes op tijd leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ALber
10 mei 2021

Heerlijke lunch gehad

Verstege
9 mei 2021

Helaas weer anderhalf uur te laat. Om 14.15 een bestelling gedaan voor 18.00. Krijg je meteen een bevestiging voor 18.30. dat is al raar... Maar als ze dan pas om 19.40 komen is dat toch best heel jammer. Jullie sushi is echt heel goed, maar dit is al de derde keer dat jullie veelste laat komen. We bestellen regelmatig maar beginnen toch te twijfelen naar een ander te gaan de volgende keer. Graag een reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Stefan, Gelukkig zijn we telefonisch tot een goede oplossing gekomen. En bedankt voor je feedback en we zien je graag weer terug in ons restaurant. Mvg Sushi-station

Kelly
9 mei 2021
Marion
9 mei 2021

Wat hebben we weer heerlijk gegeten. We hadden de sushi lopers menu. Super vers en fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mala
9 mei 2021

Ik weet niet wat er vandaag (moederdag) allemaal mis is gegaan. We hebben uiteindelijk 3 uur lang gewacht op onze bestelling. Ik vond het ook onnodig on te keer te gaan tegen de bezorger.hij kan er ook niks aan doen.Maar wat betere voorbereid zijn op deze drukke dagen is geen overbodige luxe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
9 mei 2021

Bestelling keurig op tijd en kakelvers! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
9 mei 2021

Het eten was heerlijk! Ivm moederdag erg lange wachttijd. Maar ondanks de drukte was de bestelling compleet en vers. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nn
9 mei 2021

Zeer verzorgd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
9 mei 2021

Heerlijke sushi, bestelling ook steeds keurig op tijd door nette bezorgers.

Rebecca Rommen
8 mei 2021
Angelique
8 mei 2021

Wat minder dan anders. Tonijn leek niet vers en sushi in family delixe box was platgedrukt. Jammer.

marielle
8 mei 2021

altijd smaakvol en goede service

Ivy Simons
8 mei 2021

15 min te laat en het eten was minder dan de vorige keren. Ik had extra zalm, maar dat was niet te zien. Maar de poke bowl was wel lekker.

Dirk
8 mei 2021

Alweer top. Supervers en voor een prima prijs.

Dekker
8 mei 2021

Heerlijk

Fam van der schuit
8 mei 2021

Was weer top. Op tijd geleverd en heerlijk

Bilal
7 mei 2021

Super kwaliteit!

Ralph
7 mei 2021

tja wat moet je nou schrijven... je besteld, betaald en iemand komt het brengen. Misschien het vermelden waard om even te zeggen dat het waanzinnig lekker eten is? Thx luitjes, ik heb genoten!!! ;-)

Van Zelst
7 mei 2021

De sushi was weer heerlijk vers en vol van smaak. En een korrekte bezorging.

Monfils
6 mei 2021

Super en echt lakker!! Snel bezorgd

Rita
5 mei 2021

Heel goed en lekker, jammer dat bezorgen een uur duurde ( tja drukte)

Ineke
5 mei 2021

Het was weer overheerlijk!

Sander
5 mei 2021

Heerlijk !!

Ellen
4 mei 2021

Super !

Wim
4 mei 2021

Erg lekkere sushi! Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Helaas meer dan een uur op de bezorging moeten wachten

Ik
3 mei 2021
Hans
3 mei 2021

Zoals gewoonlijk. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinoud
3 mei 2021

Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
3 mei 2021

Keurig o tijd en erg lekker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
2 mei 2021

Prima kwaliteit en levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caro
2 mei 2021

De sushi viel een beetje uit elkaar, maar de smaak was vertrouwd lekker. Wij zijn al lange tijd vaste klant bij sushi station en komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris Korenhoff
2 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en het stond klaar op de afhaaltijd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
2 mei 2021

Erg lekker, mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
2 mei 2021

Top zoals gebruikelijk

Petra Van Soelen-Zwaneveld
2 mei 2021

Het was weer ZALIG

Dieuw
1 mei 2021

Super lekkere sushi

Hans
1 mei 2021

Heerlijk vers 👏

Dani
1 mei 2021

Zoals altijd, super lekker!!

Stella
1 mei 2021

Was weer top

Ellen
1 mei 2021
Kirsten
1 mei 2021

Heer-lijk! En netjes op tijd

Janneke
1 mei 2021

Weer heerlijk gegeten! De crunchy box is echt een aanrader!

Lusin
1 mei 2021

Lekkerste sushi en goeie services! Wij zijn vaste klant bij sushi station!

Terpstra
30 april 2021

Prima gegeten, lekker vers en goed verpakt. Netjes volgens afgesproken tijd geleverd.

Petra
30 april 2021

Heerlijk eten en goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Heel flexibel met aanvullende bestelling. Top!

Mo
29 april 2021
Nancy
29 april 2021

Alles was lekker al zou ik de pokebowl niet weer bestellen. Die was erg saai. De vis erop was erg lekker maar te weinig voor zoveel rijst. Het zou lekkerder zijn als er iets extra's bij zat bijvoorbeeld iets van groente. Ipv alleen een beetje zoet zure komkommer( al smaakte dat ook lekker)

Norbert
29 april 2021

Altijd goed!

Petra
29 april 2021

Was weer heerlijk en op tijd

Cher
29 april 2021

Geweldige service! Had online bestelling geplaatst en per ongeluk aangegeven dit willen af te halen in plaats van te laten bezorgen. Nadat de bestelling maar niet werd afgehaald, belde ze mij op. Hebben het alsnog laten bezorgen en zelfs de verse dingen van de bestelling opnieuw gemaakt. Buiten deze geweldige service was het ook nog geweldig lekker, zoals altijd!

Bilal
28 april 2021

Top kwaliteit!

ronald
28 april 2021

Als vanouds lekkere sushi, de warme gerechten zijn warm en niet lauwig. En een vriendelijke bezorger.

Kristi westerbaan
28 april 2021

Heerlijke mooie poke bowl, alleen vinden wij de rijst iets te zoet.

Helma B
28 april 2021

Zelfs op Koningsdag keurige en snelle levering. Heerlijk gegeten. Echt lekkere sushi !! Aanrader !

Knispel
28 april 2021

Was weer lekker en op tijd😉

Agus
28 april 2021
Petra van der Veen
28 april 2021
jolanda
27 april 2021
Sylvia van Beek
27 april 2021
Sandra
27 april 2021

Top precies op tijd

Robin Wijnands
27 april 2021
Jamie
27 april 2021
Emiel
27 april 2021

Heerlijke sushi en geheel volgens afspraak bezorgd. Top!

E.
27 april 2021

Wederom veel te laat bezorgd, jammer! Eten smaakte goed, wel jammer van de grote onderlinge verschillen tussen de sushi-tjes qua hoogte en strakheid van oprollen.

Mirjam van Kessel
27 april 2021

Heerlijke sushi! Altijd vers en goed van smaak bij Sushi station. Je moet er wel lang op wachten. Hou rekening met 1,5 uur wachttijd. Het is echt de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gabriel
26 april 2021
Frank vd Starre
26 april 2021

Het was weer een feestmaal. Geen aanmerkingen gewoon lekker !!

Mark
26 april 2021

Kwaliteit altijd goed, maar aan de bezorgstijd moeten ze echt wat gaan doen! 2 uur wachten op je eten kan echt niet! Hoop op verbetering want de sushi is top! Mvg

Jerry
26 april 2021

Heerlijk als altijd. De bezorging echter.... duurde dit keer wel heel erg lang.

René Grigoleit
23 april 2021

Het was weer zeer smakelijk.

Filiz
22 april 2021

Ik bestel regelmatig bij sushistation, gister helaas voor de tweede keer bij de chicken poke bowl miste ik de masago. De vorige keer was het de mais. En de yakitori kip was erg hard erg jammer. De vorige keer gebeld maar jammer genoeg bieden jullie niets om het goed te maken. Want uiteindelijk betaal je er wel voor al die ingrediënten die er in zitten

Karin
21 april 2021

Super kwaliteit; zowel het eten als de bezorging!

Jacqueline
20 april 2021

Heerlijk!! Altijd heerlijk en vers!

Frank Visser
20 april 2021

Om 18.00 uur besteld. Bezorgster stond al om 17.40 voor de deur. Was net thuis. Beetje jammer.

Rob
20 april 2021

Heerlijk en op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mi
19 april 2021

Top!

Verstege
19 april 2021

Weer super lekker gegeten. En super dat jullie even belde om te zeggen dat het een klein beetje later werd.

Andrea Verhoeven
19 april 2021

De poke bowls zijn hier heerlijk en grote porties .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
19 april 2021

Heerlijk gegeten met het team. Alles was lekker, vers en lekker. Ik vond vooral de flexibiliteit van het personeel zo ontzettend goed. Grote dank aan Fleur: Een topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
19 april 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanette
19 april 2021

Minder lekker dan andere keren Tonijn grijs uitgeslagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
18 april 2021
Linda van Schie
18 april 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els van Groenigen-Bakker
18 april 2021

Verrukkelijk! Zo lekker gegeten met elkaar. Een aanrader. Op tijd gebracht, geen probleem!

Sushilover
18 april 2021

Eerste keer besteld en het was heerlijk! Werd sneller bezorgd dan gepland, super!

Sabrina
17 april 2021
Petra
17 april 2021

Prima eten en tijdig bezorgd.

Pri
17 april 2021

Weer heerlijke sushi gegeten en weer snelle bezorging 😀👌🏾

Magdalena
17 april 2021
Frank Geerling
17 april 2021

Was weer heerlijk

Nagel
17 april 2021

Snel en efficiënt

Frieda
17 april 2021

Prima !

Gabriëlla
16 april 2021

1e keer besteld bij Sushi station in Toolenburg...... maar zeker niet de laatste keer .....echt heerlijke sushi....keurig verzorgd en het stond keurig klaar op de afgesproken tijd ...... een echte aanrader

Cynthia
14 april 2021

Was weer prima.

Marielle
14 april 2021

Super lekker en top met de service

Bianca
13 april 2021

De Pokebowls zijn fantastisch. Prima service!

Eva
13 april 2021

De bestelling was er snel en de sushi was vers en lekker. We hadden de ‘Nieuw sushi lover’ schotel, loempia’s en zeewier. Prima!

Mart
13 april 2021

Topkwaliteit en een grote keuze uit verschillende sushi's.

Linde J
12 april 2021

alweer heerlijk!

Jamie
12 april 2021
peter
12 april 2021

Ik heb ook wel een eens een iets mindere beoordeling geschreven, maar afgelopen zaterdag was hij weer top! heerlijk vers, fijne smaken, netjes op tijd! Blij mee!

John
11 april 2021
Belinda
11 april 2021

Zorg dat je op tijd besteld! Ze zijn goed, dus het is altijd druk, waardoor ze soms de website moeten sluiten. Maar service is echt prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris Korenhoff
11 april 2021

Lekker vers en snel klaar! Genoten’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
11 april 2021

Heerlijk, vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floriande
11 april 2021
Rich
11 april 2021
Kirsten
11 april 2021

Sushi netjes op tijd en heerlijk!! Voortaan gaan we hier bestellen.

Jolanda
11 april 2021
Sharmila
10 april 2021
Tamara
10 april 2021

De bestelling was iets later vanwege drukte. Opgebeld en het werd netjes uitgelegd. Fijn dat jullie het druk hebben dat is een goed teken 👍 Wij hebben dankzij jullie heerlijke sushi een hele fijne avond gehad op onze 12 1/2 jarige huwlijksdag

Alexander
10 april 2021

Alles was lekker en netjes bezorgd. Alleen de levering duurde wel wat lang.

Loekie
10 april 2021

Heerlijk als altijd. Bestelling stond al klaar. Alleen jammer dat de extra gebakken uitjes niet waren toegevoegd (zelfs minder aanwezig dan anders). Hierdoor niet minder genoten..

Andre de Vos
10 april 2021

Was fantastisch,

van Zaane
10 april 2021

Lekker vers. Op tijd bezorgd

Jansen
9 april 2021

Fantastische sushi, een van de betere in tijden.

Cindy
9 april 2021

Het was weer heerlijk ! Keurig op tijd bezorgd, en we genieten er echt van met de kinderen .

Arda Arakelin
9 april 2021

Altijd klantvriendelijk, goed en lekker eten!